Más is ilyen lusta? (kérdésemtúlröv)
Képes vagyok egész nap gépezni, enni, slifityelni egy kicsit a lakásban ide-oda, TV-zni s minden szuper :-D
16/L vagyok különben
Valaki még van így ? :-D
valamikor én is oda teszem magam :p
de ha lehet inkább húzom az időt és nem csinálok semmi...
most is épp unatkozok
13/L
17:39 Állj fel a gép elől, és takarítsd ki a szobádat, marha egyszerű!
Jellemző... Ahelyett, hogy segítenétek valamit, meresztitek a s*ggeteket...
ugyanezt csinálom. emellett hétvégén partyba járok,és 4.5 az átlagom.
dehát egésznap itt ülök, suliban órák előtt megtanulok, jobb mint itthon.
kedves, 2. válaszoló asszem, biztos vagyok benne, hogy középsuli 3. évében neked jobb volt/lesz... (:
17L
kamaszkorral jááár :D
szerintem mindenkiben ott van mikor 14-15-16-17 éves.
Második vagyok.
Én már rég elhagytam a gimit, de akkor sem voltam "semmittevő". Főleg, hogy a semmittevés iszonyat unalmas, valamit mindig muszáj volt csinálnom, különben megőrültem volna. Ha mást nem, akkor varrtam, vagy valami lightos, de hogy csak bambuljak ki a fejemből, és a tévében egymás után következő képsorokat nézzem, amikor semmi értelmes nincs műsoron? Vagy egész nap gépezzek? Na, azt nem...
Bár az ilyenek szoktak a legjobban sírni, hogy elhíznak, meg hasonlók. Tudom, mert nem egy gimis osztálytársam volt ilyen semmittevő, utána meg rinyált, hogy "ő kövér, júúúj". Mondtam neki, tornázzon, fusson, ect... Válasz: "De olyan lusta vagyok!"
"Akkor ne rinyálj!"
Ennek persze sértődés lett a vége, de nem érdekelt, mert igazam volt!
Meg amikor sírtak, hogy anyjuk mindig b*szogatja őket, hogy nem csinálnak semmit! Takaríts b*zmeg, akkor nem fog! Segíts neki! Ne az legyen a napi programod, hogy suliból hazamész, jó esetben megírod a leckét, majd bevágod a s*gged az MSN elé, és hajnali 1-ig "beszélgetsz" olyan emberekkel, akikkel egész nap egy osztályban voltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!