Mit csináljak ha megrekedtem egy 10 éves szintjén?
Legalább tudod magadrúl, ez már fél siker!
Amúgy miben nyilvánul ez meg?
Ez az állapot szerintem jóval gyakoribb annál, mint amit először gondolnánk. Azok az emberek, akik egy olyan pszichoszociális közegben nevelkednek, ahol ez a standard, azok nem igazán kapnak lehetőséget arra, hogy máshogy alakuljon a személyiségük. Még ha van is olyan környezeti elem, ami más alternatívát mutatna, de a legtöbb mégis ettől eltérő, akkor könnyű visszaesni és a megszokott normákat követni.
Az szerintem tök jó, hogy ezt felismerted és elszántad magad a változásra. Én azt tudom javasolni, hogy keresd olyan emberek társaságát akikre hasonlítani szeretnél - akár csak online - ha erre van lehetőséged és próbálj aktívan figyelni a saját reakcióidra, valamint másokéra, lehetőleg olyan emberekre, akik számodra kívánt magatartást tanúsítják. Ezeket később fejben vagy akár leírva elmezheted és tudatosan törekedhetsz arra, hogy ezt a típusú hozzáállást elsajátítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!