Miért nem érdekel senki?
Figyelt kérdés
Mióta szakítottam exemmel, nem érzem úgy hogy bárki is érdekelne, mint férfi. Volt két pasi akik nagyon bejöttek, de visszautasítottak és azóta megállt a tudomány. A libidóm a nullával egyenlő, semmi szimpátiát nem érzek egy férfi iránt sem. Úgy érzem, hogy minden jó érzés az összes illúzió meghalt bennem a szerelem érzésével kapcsolatban. Azon gondolkozom, hogy valami droghoz kéne nyúlnom.2024. márc. 11. 18:05
1/17 anonim válasza:
Nem drog kell neked hanem idő. A tudatod mélyén még ott van az exed, még nem engedted el teljesen a storyt, s közben kaptál két visszautasítást ami nem túl lélekemelő. Nyugi idővel kapsz majd igent is, addig is éld az életed, bulizz, szórakozz, mozdulj ki otthonról társaságba.
2/17 anonim válasza:
Nem a Tindert kéne nyomni minden este órákon keresztül, hanem kimozdulni és élőben megismerni valakit, ennek van varázsa.
3/17 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok ezzel. Teljes nihil. De nem szabad droghoz nyúlni, mert egy ördögi körben találod magad.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem tinderezek, mondtam hogy nem érdekel senki.
2024. márc. 11. 18:22
5/17 anonim válasza:
Kiégtél. Ennyi. Pihenj sokkal többet!
6/17 anonim válasza:
Ezen a drog nem segítene, az tuti. Adj magadnak időt, még változhat. Ha pedig nem változik, legyen egy/ több jó hobbid.
7/17 anonim válasza:
A embernek van elég baja így is, nem hiányzik mellé a függőség és hogy leépítsd magad. Hagyj időt magadnak. Egyedülállónak lenni nem a világ vége, sőt kifejezetten egészséges egy lezárult kapcsolat után. Ha visszatalálsz önmagadhoz és rájössz hogyan felelhetsz a saját boldogságodért, mások értékeit is könnyebben felismered majd. Hallgass a kedves válaszolókra és ne tedd magad tönkre pláne ilyesmi miatt. Ez csak egy ilyen időszak. Elmúlik.
8/17 anonim válasza:
A droggal nem oldódik meg semmilyen probléma, csak még több lesz. Én is rengetegszer csalódtam a nőkben, mégse adom fel soha, merr pontosan tudom, hogy vannak olyan nők, akikkel az egész életemet leélném. Ennyi.
9/17 A kérdező kommentje:
Én nem akarom egy férfivel se leélni az életemet.
2024. márc. 12. 02:43
10/17 A kérdező kommentje:
Ostoba vagy utolsó én magamat szeretem.
2024. márc. 12. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!