Mit tegyek,ha egy sz*rnak érzem magam?
A lényeg az,hogy mindig sz*rba néztek az emberek. Egész általánosban kiközösítettek,bántottak,kötekedtek,sértegettek,pedig semmi rosszat nem tettem velük,középiskola ugyanez,iskolát kellett anno emiatt váltanom.
Megaláztak,kiröhögtettek,beszólogattak,kibeszéltek,kiközösítettek. Írtam már ezzel kapcsolatban kérdéseket,ebbe most bővebben nem akarok belemenni.
Most egy szakkozepiskolaba jarok,itt se sikerult beilleszkedni,elejen b*sztattak agyba-főbe,már ilyen semlegesek velem.
Senki nem foglalkozik velem,egy lány sem bukik rám,nem vagyok az a bátor,laza,frappáns szövegű "menő" és elegem van már ebből,hogy a vesztes szerepben kell lennem folyton,mert nincsenek frappáns visszaszólásaim,mert nem vagyok laza,mert nem verekszek,más bezzeg a kisujját nem mozgatja meg,de korbe ugraljak mennyien.
Pedig edzek,adok magamra,senkinek nem szolok egy rossz szot sem.
Dominansabb akarok lenni,mert szerintem itt ez jatszik kozre,de hogy csinaljam ezt,hogy legyek laza,hogyan legyenek frappans visszaszólásaim? Mas hogy csinalja ezt? Masnak miert sikerul minden? Az en vicceimen senki nem rogog,hanyszor volt mar olyan,hogy mindig egy tarsasagba nekem szologattak be,meg oltogattak,hanyszor voltam kirohogtetve… hogyan kell ezt csinalni?
Nem az a celom,hogy a vilagit uraljam,hanem az,higy engen is emberszamba vegyenek,tiszteljenek meg ne lekoptassanak a lanyok,tudnatok milyen erzes ilyen szerencsetlen vesztes sz*rdarbkent elni,hogy nem tudom megvedeni magam,nem kedvel,nem foglalkozik senki,hogy mindif a vesztesek koze kell tartoznom,ha teszek ellenne akkor is,semmi latsuatja nincsen annak,hogy kuszkodok.
Trollkodo kommentek haggyanak,nagyon kerlek titeket,hkgy segitsetek rajtam,mert minden egyes nap ezen kattogok,annyira,hogy mar aludni se alszok rendesen. Leginkabb annak a valaszara vagyok kivancsi,aki hasonlo cipokben jart es tudja a megoldast.
Falrahanyt borsó. Hiába írtok neki bármit, mint egy beakadt lemez, csak hajtja a saját szövegét. Olyan mintha nem tudná értelmezni, amit leírnak neki. Hahoo!! Olvasod a válaszokat??? Már a korábbi kérdésekhez is szuper, kézzel fogható, azonnal kipróbálhato ötleteket kaptál.
De nem megy át... Neked tök felesleges bármit is írni. Mindenáron áldozat típus akarsz maradni. Akkor maradj.
22
Igen,ezzel egyet ertek,nem is akarok veluk baratkozni,csak annyit szeretnek,hogy ne velem szemetkedjenek,meg gunyoljanak,tehat,hogy leszalljanak rolam.
Ezt hogyan erhetnem el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!