Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan cselekedjek ebben a...

Újj Dávid kérdése:

Hogyan cselekedjek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Kezdem azt érezni, hogy mindenki előrébb van nálam az ismerős/baráti társaságból. Mindenkinek van barátnője vagy már neje, jól fizető munkája/vállalkozása. Mindenki boldog, csak Én érzem magam elveszve. Vendéglátásban dolgozom, de már ki vagyok égve. Van amit szeretnék csinálni mint hivatás,de annak bőven az elején vagyok, viszont néha elmegy attól is a kedvem. És igen, tudom, nem éri meg magam hasonlítgatni, de nehéz ha úgy érzed, hogy a közvetlen közeledben mindenki előrébb van.

25/F

nov. 23. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
Kezdj el inni.
nov. 24. 00:51
 2/3 Senior Séf ***** válasza:
27%
Mozdulj meg, mint ők tették.
nov. 24. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:

A szomszéd kertje mindig zöldebb...

Ez van itt is. Rengetegen érzik ezt.

Te csak ezt hallod:

Van a Balaton mellett egy villám, ráadásul ott áll mellette két vadiúj M5-ös!

A valóság ezzel szemben:

[link]

[link]

Te látsz valamit és tökéletes gondolataid lesznek olyasmikről amik nem léteznek a valóságban

dec. 6. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!