Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek,ha egy sz*rnak...

Mit tegyek,ha egy sz*rnak érzem magam?

Figyelt kérdés

A lényeg az,hogy mindig sz*rba néztek az emberek. Egész általánosban kiközösítettek,bántottak,kötekedtek,sértegettek,pedig semmi rosszat nem tettem velük,középiskola ugyanez,iskolát kellett anno emiatt váltanom.

Megaláztak,kiröhögtettek,beszólogattak,kibeszéltek,kiközösítettek. Írtam már ezzel kapcsolatban kérdéseket,ebbe most bővebben nem akarok belemenni.

Most egy szakkozepiskolaba jarok,itt se sikerult beilleszkedni,elejen b*sztattak agyba-főbe,már ilyen semlegesek velem.

Senki nem foglalkozik velem,egy lány sem bukik rám,nem vagyok az a bátor,laza,frappáns szövegű "menő" és elegem van már ebből,hogy a vesztes szerepben kell lennem folyton,mert nincsenek frappáns visszaszólásaim,mert nem vagyok laza,mert nem verekszek,más bezzeg a kisujját nem mozgatja meg,de korbe ugraljak mennyien.

Pedig edzek,adok magamra,senkinek nem szolok egy rossz szot sem.

Dominansabb akarok lenni,mert szerintem itt ez jatszik kozre,de hogy csinaljam ezt,hogy legyek laza,hogyan legyenek frappans visszaszólásaim? Mas hogy csinalja ezt? Masnak miert sikerul minden? Az en vicceimen senki nem rogog,hanyszor volt mar olyan,hogy mindig egy tarsasagba nekem szologattak be,meg oltogattak,hanyszor voltam kirohogtetve… hogyan kell ezt csinalni?

Nem az a celom,hogy a vilagit uraljam,hanem az,higy engen is emberszamba vegyenek,tiszteljenek meg ne lekoptassanak a lanyok,tudnatok milyen erzes ilyen szerencsetlen vesztes sz*rdarbkent elni,hogy nem tudom megvedeni magam,nem kedvel,nem foglalkozik senki,hogy mindif a vesztesek koze kell tartoznom,ha teszek ellenne akkor is,semmi latsuatja nincsen annak,hogy kuszkodok.

Trollkodo kommentek haggyanak,nagyon kerlek titeket,hkgy segitsetek rajtam,mert minden egyes nap ezen kattogok,annyira,hogy mar aludni se alszok rendesen. Leginkabb annak a valaszara vagyok kivancsi,aki hasonlo cipokben jart es tudja a megoldast.

febr. 25. 22:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
50%
Csak úgy kíváncsiságból: miket mondanak neked, legalább egy példát mondj arra, mivel égetnek be?
febr. 25. 23:52
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, meg se hallgatsz másokat, csak itt veszekszel mindenkivel! Minek kérdezed akkor, ha nem érdekel az emberek véleménye?? Válts akkor sulit, írtam már!
febr. 25. 23:56
 23/34 anonim ***** válasza:
Egyre inkább úgy vélem, hogy nem véletlenül... Ha magadtól nem tudsz megfogalmazni még egy épkézláb mondatot sem, akkor mi alapján szeretnél visszaszólni egy veled egykorú takonynak, akinek legalább annyi esze volt, hogy be tudjon szólni? Mi az elképzelés, hogy a szádba adjuk hogy mit mondj? Nagyon csúnya világ vár rád, ha ilyen mentalitással folytatod az életed.
febr. 25. 23:57
 24/34 A kérdező kommentje:

21

Helyzettol fuggo az egesz,kellemetlen helyzetbe akarnak hozni folyton. Gyakrabban ezek voltak: "Te kussolj mar,ki kerdezett" Vagy ilyen kotekedosen,provokativan koszonnek. De mondom ez helyzettol fuggo.

febr. 25. 23:59
 25/34 A kérdező kommentje:

23.

Az,hogy nem-e tudnatok javasolni olyan forrasokat,ahonnan tudnam fejlesztenj ugymond a "beszolasaimat,dumamat,es eltudnek csipni par dumat". Azert,akarok viccesebb lenni,legalabbis csak nehany vicces visszaszolast,hogy azzal megtudjam magam vedeni.

febr. 26. 00:02
 26/34 anonim ***** válasza:
49%

" kussolj már, ki kérdezett" -az anyád! tegnap este, hogy nekem is olyan jó volt?

ezzel tuti elvágod a további kötözködés fonalát, de ettől még nem vagy beljebb, mert mi van ha fel áll hogy beverjen egyet?

Ajánlom a régi Eddie Murphy filmeket a Bölcsek kövere c. filmet különösen, ott van egy stand up comedys jelenet, amikor beégeti a fickót. Vagy ott van a fúrófej Taylor c. film, na az rólad szól :D

bocs, de nem nagyon tudok többet segíteni, amit javasoltam eddig , végig dobtad.

febr. 26. 00:10
 27/34 anonim ***** válasza:
Van egy tuti tippem kérdező! 🙂 Hívd meg őket óra után egy sörre, hátha értékelni fogják.
febr. 26. 00:12
 28/34 anonim ***** válasza:
Ezeknek általában az olvasottság a forrása, és nem feltétlenül előre megírtak, én például már egy csomót kitaláltam így, viszont ezek csak helyzetviccek. Amit javasolhatok, az az, hogy nyiss a világ felé, és ne félj új dolgokat megtapasztalni. Ott vannak például a magyar stand-up-osok, ajánlom, hogy nézz meg pár előadást bármelyikőjüktől. Elég szellemes poénjaik vannak.:D De ettől függetlenül nem ez fogja megoldani a problémádat. Képzelsz magadról valamit, és azonnali megoldást próbálsz kierőszakolni, holott hiábavaló, hiszen lehetetlen.
febr. 26. 00:14
 29/34 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat,bocsanat,ha valaki megsertettem,volna a lekezelobb stilusommal,csak ezeken manapsag egyre jobban gorcsolok,hogy mi lesz velem. Hogy mar nem vagyok kisgyerek,de ilyen hekyzetekben nem tudom magam megvedeni,es nezni azt,hogy masok meg igen es emiatt jobbam kedbelik oket.

Utolso. Ez se rossz otlet,de emberfuggo, hogy ki,hogy ertekeli ezt.

febr. 26. 00:15
 30/34 anonim ***** válasza:
Ahogyan az is emberfüggő, hogy kit lehet kikezdeni. Téged például nem nehéz. Itt nem alázott meg senki, segíteni próbáltunk, ennél többet nem tehetünk. De az gondolom a többi válaszolónak sem esett jól, hogy figyelmen kívül hagytad a tanácsokat.
febr. 26. 00:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!