Mi a bajom? Mindig panikolok hogy valamit elrontottam.
Figyelt kérdés
Legegszerubben ugy tudom leirni a problemam, hogy pl a munkamban ha csinalok valamit, vagy beszelgetek valakivel utana azonnal elkap az az erzes hogy “jaj biztos rosszul csinaltam valamit, biztos rosszat mondtam” es olyan stresszes leszek h elkezdek izzadni es kb kiugrik a szivem. Ma is megcsinaltam a feladatom, a fonokom kerte irjam le mit es mennyit csinaltam ma. Most is azt erzem biztos azert kerdezi mert valamit rosszul csinaltam meg es el akarnak makd kuldeni vagy le akarnak majd cseszni.
Mit gondoltok mi lehet ennek a hattereben?
febr. 13. 16:02
1/1 anonim válasza:
Valami máson jár az eszed és nem figyelsz eléggé a munkádra vagy arra, amit éppen csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!