Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ahh. Annyira rossz. =//. Pár...

Ahh. Annyira rossz. =//. Pár bíztató szó jól jönne. (lent) (? )

Figyelt kérdés

Belegondoltam, hogy augusztusban minden megváltozik :(

Most vagyok 8.os, és ugye megyek másik városba gimibe. Az egyik legjobb barátom(fiú) megy fel Pestre fősulira(mi pesttől kb. 200 km-re lakunk) a szülei meg költöznek el az ország másik végére, Dunántulra.(és lehet, hogy soha többé-vagy legalább is nagyon ritkán-fogom látni :S) A másik legjobb barátom(szintén fiú) ő marad itt, de mivel én is megyek el, őt sem fogom gyakran látni :(

Aztán a 2 legjobb barátnőmet sem fogom látni, mert mind a ketten más városba mennek. Az egyik kb 90km-re, a másik meg vagy 50..

Tehát velük azért fogok tudni találkozni,de nagyon ritkán.

Aaa. végigsírtam ezt a napot, mert az életemnél is jobban imádom őket (LL) :(((

Valaki mondhatna valami bíztatót vagy valamit, mert nagyon szar kedvem van. Esetleg, valami idézetet az örök barátságról(amit nagyon megköszönnék..)

14/L

2010. okt. 21. 20:26
1 2
 11/16 anonim válasza:

Az élet egy nagy fazék szar,amit meg kell enni.Jó kanalazást!

Halott barátokról jót,vagy semmit.Légy rossz,ha tudsz.

2010. okt. 21. 20:47
 12/16 anonim válasza:

Én ugyanígy jártam, mint te 16 évvel ezelőtt. A barátnőmmel aztán minden péntek este összejöttünk, és a hétvége többi napja is ott volt még. Ja és leveleztünk is (nektek is ott lesz az email, chat, sms, akármi...). Azóta is ő a legjobb barátnőm.

Nyugi, az igazi barátok nem vesznek el! És 4 év múlva ott folytathatjátok ahol abbahagytátok.:)

2010. okt. 21. 20:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Hátigen .:)

4 év mulva.. de aki megy fel pestre, az a haver ott marad, vagy megy a szüleihet.. szarügy :((((

2010. okt. 21. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Gondolj arra hogy előtted az élet.

Nyitva van előtted számtalan lehetőség, nem szabad egy ponton leragadni új embereket fogsz megismerni akik pótolják

a már elvesztetteket.

Még annyit hogy igazi barátság nem távolság függő, igazi

barátság átvészeli az akadályokat.

2010. okt. 22. 16:04
 15/16 A kérdező kommentje:

köszii :)

hát nem is arról van szó, mert tudom h a barátmás átvészeli a megpróbáltatásokat, igazából az a szar, hogy nem fogom őket látni. :(

2010. okt. 22. 16:10
 16/16 anonim ***** válasza:
oké, mondok valami bíztatót: Adj hálát az égnek, hogy vannak barátaid, és, hogy igaz barátok! nagyon sok embernek nincsenek barátai, hidd el nekik sokkal rosszabb...ha tényleg a legjobb barátaid akkor ez a távolság nem akadály!!!
2010. okt. 22. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!