Társhiányom van? (Szeretethiány is)
Szeretethiányos vagyok, de inkább én adnám másnak a szeretetet, a támaszt, a törődést, de nekem meg hiányzik a társaság a beszélgetés, pedig én sosem tudom kezdeményezni magamtól, különben is kevés olyan dolog jut eszembe, amiről a többi emberrel is tudnék beszélgetni. Mindig magányosnak érzem magam.
Van megoldás?
Már 25 vagyok és belenyugodtam, vagy inkább belefásultam, hogy nem lesz olyan ember, aki igazán meg tudna érteni, egyetlen igazi lelkitársam nem volt soha.
Kérdező: neked annyit: találj magadnak mindenféleképp egy olyan barátot, minél hamarabb, akivel úgy igazán megértitek egymást, mert akkor biztosan nem leszel magányos.:) Viszont ha elszalad az idő "üresen" akkor, mikor eljutsz egy korba annyira hozzászoksz a magányhoz, hogy inkább csak egymagad leszel, mint másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!