Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehetséges ez? Hogy másoktól...

Lehetséges ez? Hogy másoktól függ az életem?

Figyelt kérdés
arra jöttem rá, hogy tulajdonképpen az életemben minden másoktól függ. hogy mi történik velem, mit gondolok vagy milyen hangulatban vagyok, mindez azon múlik hogy a környezetemben élők épp hogy viszonyulnak hozzám, és egyébként meg ha rajtam múlna egyész nap csak feküdnék és a párnámba takarnám az arcomat és nem történne semmi. SEMMI. ez normális? mert úgy érzem hogy kicsit nem tudom hogy hol vagyok. 16/L
2010. okt. 18. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

életunt vagy ?

16 évesen? talán még van időd kinőni ezt.

most nem vagy formádban, de ha kikerülsz a suliból akkor egy új ajtó nyílik meg előtted. akkor már független leszel.

sokan, köztük én is, másoktól függ. az emberektől. van aki megakar felelni a többiek elvárásainak, pedig amúgy semmi kedve nincs hozzá.- talán én is ilyen vagyok.

nem is tudom, hogy kéne azt , hogy lesz@rni az egészet, és csak is MAgunkkal törődni és foglalkozni úgy, hogy ne érdekeljen más véleménye. ez lenne a legjobb, de az emberek nagyon kegyetlenek tudnak lenni.

2010. okt. 18. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:

21:51

Milyen új ajtó?

2010. okt. 18. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Mutass olyan embert, akinek csak a saját csettintésétől függ, mit érez.
2010. okt. 18. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

23:29

Dr.House. Jó bár ő mondjuk kitalált és csak elfojtja az érzéseit. Mindenesetre jó lenne ha az ő életét élhetném.

2010. okt. 18. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden élőlényre hat a környezete.
2010. okt. 18. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:

23:34

Igen ez így van.

2010. okt. 19. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!