Nagyon gyenge vagyok bizonytalan és határozatlan azért van mindig a sírásra kéztetésem egész emberi életemben!?
Figyelt kérdés
Hogy mindig bőgnék,zokognék, vagy csak egyszerűen kivannak készülve az idegeim és hót lelki beteg vagyok pszichésen egyaránt nem vagyok rendbe!?2023. okt. 17. 23:40
1/5 anonim válasza:
Igen, biztosan. Később még nehezebb lesz és valaki majd ezt észreveszi és kihasznál.
2/5 anonim válasza:
Hát akkor esetleg fordulj szakemberhez.
3/5 anonim válasza:
Szakemberhez fordulj, ne az internet népéhez, ha ilyen szinten van az elméd.
4/5 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy van dolgod az életben és mielőbb rendezned kellene dolgaidat. Testi-lelki dolgoktól a környehetedig.
Senki ölébe nem pottyan a béke és nyugalom, változtatni akarás és tettek hosszas munkája.
Fel a fejjel és apró lépésekben merj startolni.
5/5 anonim válasza:
Pszichomókushoz kéne menned. Nagyon nem oké amit leírsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!