24 éves vagyok. 20 évesen végeztem középiskolával. Utánna nem tudtam hogy mit tanuljak így 4 évet dolgoztam, de eggyik munkahelyen se dolgoztam sokáig(8hónap volt a loghosszabb). Voltam targoncás, raktáros, bolti eladó, gyári szalagmunkás,biztonsági őr. Férre rakodt pénzem nincsn mivel családdal költöztünk panelból csalidiházba, így a felújjítási költségek, szobám berendezése sokat elvittek, + nem is tudok spórolni. Nincsenek barátaim, se haverjaim. Van egy B s jogsim T s jogsim. Van egy használt autóm és egy használf felújjított segédmotrom. Sportolni most kezdek el újra egyszer már sportoltam, de abba hagytam(depressziós voltam). Van egy családtagomnak 180.000ft tartozásom. Monst egyetemre járok nappali állami ösztöndíjas tanuló vagyok, mellette dolgozok(építőipari segédmunkás vagyok). Havi kb 150.000ft keresek evvel. Nyelvet még nem beszélek egyetem mellet tanulok angolt. Szerintetek jó irányba megy az életem? Barátnőm még soha nem volt, szűz is vagyok.
Szerintem az látszik, hogy próbálsz kitörni a helyzetedből, és ez mindenképpen jó. Ez alapján én azt mondanám, jó irányba halad az életed.
2023. okt. 16. 11:42
2/5 anonim válasza:
Szerintem pozitív, hogy nagyon igyekszel. Ebben a világban, a Te korodban nem lesz egyszerű, erre készülj fel. A fiam 2 évvel idősebb nálad, hasonló gondokkal küzdött, de kitört belőle, igaz sokat segítünk neki. Most albiban él a barátnőjével és éppen autóvásárlás előtt állnak. Szóval nincs reménytelenség. Tarts ki, legyenek céljaid rövid, közép és hosszú távra is. Az viszi előre az életed. HAJRÁ! :-)
2023. okt. 17. 08:02
3/5 anonim válasza:
Milyen egyetemre jársz? Nem felesleges egyetemre járnod, amikor tele van az írásod helyesírási hibákkal? Én inkább egy szakmát céloztam volna meg, amit szívesen is végzek.És egy vagy két barát mindenféleképpen kellene, valamint mielőbb ki kellene fizetni a tartozást.És kezdjél el olvasni, de ne egyetemi könyveket, hanem szépirodalmat, klasszikusokat.
2023. okt. 17. 08:29
4/5 anonim válasza:
Nekem mindenképpen szimpatikus, hogy ha fellöknek, akkor újra felállsz és teszel magadért. Drukkolok, hogy maradjon meg a lelkesedés és akár komolyabb szintre is viheted az életben. A helyesírásod nem a legjobb, valóban, de messze nem reménytelen. Jó teremtést ée sikeres életet kívánok!
2023. okt. 17. 12:14
5/5 anonim válasza:
Pont az ilyen kérdésekben nem kéne kikérned random/ismeretlen emberek véleményét. Ha szerinted jól halad az életed akkor jól halad, ha nem akkor nem. Mindjárt idejön valami gyökér és elkezd olyanokat írni hogy ha nem keresel havi 1 millát akkor lúzer vagy.Na pont ezért nem számít, hogy mások mit gondolnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!