FIGYELEM LÁNYOK! Szeretnél fiú lenni, vagy örülsz neki hogy lány vagy?

A válasz megírásának időpontja: ma 19:13
Kedves válaszoló! Elfelejtetted kommentálni az állításod! A kérdés úgy hangzott, mond el véleményed is, ne csak igennel vagy nemmel felelj! Ha nem mondtok véleményt, azt semmisnek kell hogy tekintsem.

Nehéz kérdés...Igazából kipróbálnám! Amíg nem ÉREZNÉK tényeket, addig nem nyilatkozok! :D
Sokszor érzem úgy (viselkedésbe), hogy a fiúk kiszámíthatóbbak, kevesebbnek van hátsószándéka...Ennyiből inkább lennék fiú, mert azoknak az érzéseik "nyíltabbak" mint a lányoké, és nincsenek gyűlöletek, amiket nem is mutatnak ki stb.
Najó, ez elég érthetetlen! :D
12/L

A válasz megírásának időpontja: ma 20:36
Látszik hogy még nem volt dolgod fiúkkal. Majd ha elkezdenek nyomulni rá, úgy hogy közbe a hátad mögött még a legyet is reptébe akkor majd megtudod milyenek.

sohasem lennék fiú!!!!
a lányok lehetnek érzelmesek de lehetnek kemények is-egyiket sem nézik ki közülük,ellentétben a fiúkkal. a lányok lehetnek igazán csinosak csak:) és még annyi minden van. de a lényeg: mi egyszerűen jobban vagyunk=)
ja és ha fiú lennék nem lehetnék szerelmes abba a bizonyos srácba...:)

Én szívesen lennék fiú...őszintén szólva szerintem nekik sokkal könnyebb dolguk van. Pl.: nem gáz ha szőrösek (persze nem jeti...),minél több csaja volt annál macsóbb, de a lányoknál ez már egyenlő a kur.vasággal, beszólhatnak bármerre-milyen lazák...lányok ilyenkor neveletlenek és bunkók, nekem sokkal könnyebb lenne barátkoznom, ha nem nőként tekintenének rám, sokkal spankodósabb vagyok mint egy átlag lány, egy férfi ha tudja a szakmáját sokkal gyorsabban kivívja az elismerést mint egy nő... Utálom amikor az undormány pasik csorgatják utánam a nyálukat, legszívesebben megverném az összeset...
Ezek ellenére szeretek lány lenni és nem a saját nememhez vonzódok...egyszerűen sztem a fiúknak könnyebb...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!