FIGYELEM LÁNYOK! Szeretnél fiú lenni, vagy örülsz neki hogy lány vagy?

Én egy eléggé fiús lány vagyok (megjelenésre és belsőleg is), és nem szeretem a lány társaságokat, de nem szeretnék nemet váltani, mert a fiúkhoz vonzódom. Viszont ha tehetném, nagyon szívesen belebújnék pár napra egy fiú bőrébe, hogy kipróbáljam, milyen pasinak lenni.
L/16

Fiú lennék.Lányok sokkal érzékenyebbek,nehezebben viselik a csalódást...Némely fiúnál is így van,de sokuk erős.Én is érzékeny típus vagyok.Ha a fejlődésemet irányíthattam volna akkor biztos hogy most egy fiú lennék..:D
19/L
A válasz megírásának időpontja: ma 18:37
A lányok azért érzékenyebbek, mert az érzékeik, jobban kifejlődtek az évezredek során. (Megjegyzem az érzékek kincset érnek, olyan hatalmas kincset amit pénzben nem lehetne meghatározni. Érzelmek nélkül nincs boldog élet. Minnél kevesebb valakiben az érzelem, annál boldogtalanabb, hisz a boldogság is egy érzés.) A fiúk érzékei meglehetősen alacsony szinten van, ám az ő érzékeik is kezdenek egyre jobban kifejlődni, hasonlóakká kezdenek vállni a lányokhoz (mint ahogy azt tapasztaljuk is a nagy világban). Becslések szerint már csak 100 évnek kell eltelnie mire felzárkőznak a nők mellé a férfiak érzelmi téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!