Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mihez kezdjek? Lent leírom

Most mihez kezdjek? Lent leírom

Figyelt kérdés
Egy almom van, 9 eves korom ota, most vagyok vegzos. Kardiologus szeretnek lenni. De nem megy a kemia, hiaba probalom megerteni a szamolast, nem megy. Volt mar tobb magantanarom is. Nagyon bant hogy ez az egyetlen almom de nem megy, minden nap rossz a tudat hogy nem megy. Aprankent kezdem feladni, de nem tudom elkepzelni magam CSAK is orvosnak. Mihez kezdjek?

2023. okt. 5. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szerintem elég támogató szokott lenni az oldal amikor tanulásról van szó.

DE kémia bizony fontos mikor az orvosira mész. Számolás pedig minden kémia labor része lesz ezt nem tudod kikerülni és ugyanolyan fontos mint az elméleti tudás. Orvosi tipikusan az a szak ami baromi nehéz és ahhoz hogy el tudjad végezni bizonyos területeken jónak kell lenned nincs mese.

Namost ha te azt mondod hogy mindent megpróbáltál de nem tudod megtanulni akkor mi lesz veled egyetemen ahol a középiskolás tudásod lesz az alapja a tanulmányaidnak?

2023. okt. 11. 08:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lebeszélni akarnak, hanem tény az, hogy a kémia az orvoslét egyik alapja.

Életekkel pedig nem játszunk.

Engem anno a helyi kórházban majdnem megöltek, mert a doki az alap gyógyszerem mellé olyan másik gyógyszert írt fel...

Majdnem egy hónapig be kellett feküdnöm a kórházba, hogy helyrehozzák a hibáját...

Tudod vannak olyan szakmák, ágak, amelyek életekkel "játszanak" és személy szerint 95%-os tudás alatt SENKIT nem engednék át megóvva pl leendő betegeiket az orvos, ápolói szakokon.

A tudás fontos alapja a gyakorlatnak.

2023. okt. 11. 17:50
 13/14 NTBS ***** válasza:
Próbálj meg bejutni vagy keres új álmot.
2023. okt. 12. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Volt egy rokonom ő épitész szeretett volna lenni,de bizony bajban volt a számokkal egy ponton túl. Úgyhogy álmotváltott és orvos lett.

Válts te is álmot!

2023. okt. 12. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!