Most mihez kezdjek? Lent leírom
Kettes kémiatudással ne akarj diagnózist felállítani es kezelni, ha kérhető.
Ha nem megy, akkor ne erőltesd. A biokémia még keményebb.
Ja!
Nem megy a fizika, meg a matek, ha megfeszülök sem, de én matek-fizika tanár akarok lenni.
Kétbalkezes vagyok, de grafikus akarok lenni.
Semmi hallásom, fahangom van, de 6 éves korom óta operaénekes akarok lenni.
Úszni nem tudok, de olimpiai bajnokságról álmodom.
Lehet folytatni.
Ez olyan, mintha énekes szeretnél lenni, de nincs hangod kb.
Gyerekkorban minden olyan szép, gondtalan évek. Aztán ahogy elkezdünk felnőni, egyre távolabb kerülünk az álmoktól. Megnézzük a szomorú valóságot. Ápoló meg lehetsz. De orvos sajnos nem. Nem kell erőltetni. Arra kene koncentrálni, ami megy,azt kellene erősíteni ami az erossegged. Fogadd el h sosem leszel orvos. Ez van kesz. Így jartal. Vannak tőled okosabbak
Ja, a kémia amit gimiben tanultok nagyon nagyon alapok. Az igazi kémia nagyon messze áll tőle. 😀
Ha itt ez az egyszerű alap dolog nem megy, egy biokémiánál szerinted mi lesz? 😃
Meg fogsz bukni és nem lesz sikerélmény és és orvos sem leszel és feleslegesen kezdtel bele!
Nekem sem ment a kémia,bár én nem akartam orvos lenni,de oda is kellett volna ahová mentem volna,ha okosabb vagyok.
Elengetdem az álmom...és boldogtalan felnőtt lettem.
De te talán még lehetsz boldog addfel!
Leventének az álma az volt, hogy sportban feltörjön, ám végül milliárdos lett és nem cserélné el az életét.
Biztos lesz más út, amit járhatsz és előnyös, csak észre kell venned.
Természtesen azért az alapok megvannak. Konkrétan a tantárgyi elméleti tudással nincs problémám, megtanulom.
A számolással vagyok elegedve.
Egyébként köszi a sok támogatást, olyan cukik vagytok! Adjam fel… stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!