Sokszor miért érzem Magyarország nem az én hazám mert semmiben nem támogat sem a vezetés, sem a társadalom? Mintha bevándorló lennék akit eltűrnek csak itt
A szavazáson semmi sem múlt, az dísz a demokrácia oltárán csupán.
Talán a bérlakás bejöhet, igen!
Ezeket én is határozottan igaznak érzem, a kijelentéseit.
Remélem, lesz valami kedvező lehetőség számodra!
Egy saját ingatlan megteremtése a világ minden táján nehéz, főleg egy bérből élő alkalmazottnak, pláne állami alkalmazottnak. A barátnőm Angliában élt, 10 év után kapott ott egy lepukkadt szociális bérlakást (itthon is abban lakott). Igaz, hogy Angliában kijött a havi fizetéséből, de én azt nem csináltam volna végig, amit ő, idősgondozó volt, de volt fogyatékosok intézetében is ápoló, 0-24-ben, volt csapos egy kocsmában, ahonnan hajnali 4-kor ment haza gyalog az erdőn át a kilóméterekre bérelt lakásához, télen, hát biztos nem vállaltam volna.
A kérdező óvónő, sajnos sokra nem számíthatna más országban sem.
A barátnőm egyébként mostanában költözik haza. Elege lett Angliából. Annyi előnye volt a kivándorlásnak, hogy a gyerekei kint maradnak. Legalábbis egyelőre. Gyerekként ott kezdve talán könnyebb megragadni, mint 30 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!