Lányok mennyire vagytok megelégedve a testetekkel? Min változtatnátok ha tehetnétek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 18:14
1/6 anonim válasza:
Nagyobb mell, vékonyabb derék, nagyobb segg, feszesebb belső comb.
2/6 anonim válasza:
Mindig is utáltam a vastag combjaimat, meg a majdnem focista vádlimat
3/6 anonim válasza:
Nagyobb cickó (80C jelenleg), kerekebb fenék
4/6 anonim válasza:
Egykor a fürdőben elkapott bőrbetegség kivágásának hegeinek eltűntetése.
Hasamat pedig visszadolgozom laposra, elengedtem picit magam a nyáron.
Minden más okés. Az új frizurán agyalok, lehet rövidre váltok.
5/6 anonim válasza:
Meg vagyok elégedve, különösebben semmin nem változtatnék. Bár rendszeresen edzek, és egy kicsivel több izom jobban tetszene, de így is oké.
6/6 anonim válasza:
Én így54évesen sokkal elégedettebb vagyok a testemmel,mint a 20as éveimben!Mindig is imádtam,h aránylag alacsony vagyok,és picik a cickóim,mert mindig kislányos külsőm lesz,sose kellett melltartót hordanom,mert még mindig tök feszesek a cickóim,hasam is mindig lapos v,és mióta rendszeresen tornászom-már majdnem30éve-a lábaimmal is tök elégedett vagyok,mert formásra/izmosra edzettem,de az semmi extra:sokat sétálok.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!