Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez mi? Mi történik most velem?

Ez mi? Mi történik most velem?

Figyelt kérdés

Csomószor rám jön,h nem is akarok élni.Jobb lenne ha meghalnák,stb.Mikor várom a vonatot akkor is elkap egy hülye érzés h most,most menj előrébb,de mindig visszafogom magam,és félek h egyszer nem fogom tudni:S

Mitől lehet ez az érzés?a kamaszkor?rossz emlék?mi lehet?

F/17

2010. okt. 16. 01:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"kezdőik megint minden előröl,megint jönnek a bajok,a gondok"

Bajok, megoldandó nyűgök mindig lesznek. Amikor elég erős leszel, már szinte "felszívod magad erővel, és nem érsz majd rá keseregni. Én a gazdasági válság miatt most anyagi mélyponton vagyok, de az vezérel, hogy túl kell élni. A jelenlegi gondokat nem szabad rávetíteni a jövőre, mert összezuhansz. Az a feladat, hogy rövidtávon (amíg bizonyosan tart a dolog) hogyan tudod legegyszerűbben, leggyorsabban megoldani.

Tudom, hogy túl leszel rajta, és kíváncsi lennék, majd hogyan nézel vissza erre az időszakra később. Én borítékolni merem. :)

Erős vagy, és tudatosan cselekszel. :)

2010. okt. 19. 07:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát meglátjuk,remélem hamar vége lesz már:)Tényleg szívből köszönöm a bíztatást,és mindig ha valami olyan dolog van,visszaemlékezem a mondataidra.Tényleg hálás vagyok Neked a segítségedért:)
2010. okt. 22. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!