Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez mi? Mi történik most velem?

Ez mi? Mi történik most velem?

Figyelt kérdés

Csomószor rám jön,h nem is akarok élni.Jobb lenne ha meghalnák,stb.Mikor várom a vonatot akkor is elkap egy hülye érzés h most,most menj előrébb,de mindig visszafogom magam,és félek h egyszer nem fogom tudni:S

Mitől lehet ez az érzés?a kamaszkor?rossz emlék?mi lehet?

F/17

2010. okt. 16. 01:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ilyesmi velem is volt már, hesegesd el ezeket a gondolatokat, ne filózz rajta sokat mert akkor tényleg beleőrülsz.
2010. okt. 16. 03:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Kamaszkor. Túl leszel rajta, addig hesegesd a buta gondolatokat. Aki öngyilkos, az gyáva.

Értsd: Én 16 évesen felvágtam az ereimet, azt hittem, megváltozik valami. Most 36 vagyok, és a kisfiam értetlenül nézi a karomat... Szégyellem...

2010. okt. 16. 06:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Szégyellheted is...
2010. okt. 16. 07:52
 4/12 anonim ***** válasza:
az biztos... én is a "kamaszkorban" vagyok de valahogy mégse kapnak el ilyen gondolatok soha...
2010. okt. 16. 08:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Azért mert mindenki máshogy éli meg a kamaszkort..
2010. okt. 16. 10:42
 6/12 A kérdező kommentje:

nem nem szeretnék beleőrülni,csak nagyon senkinek nem akarom mondani mert hülyének néznek,meg azt hiszik h csak teszem a fejem.

De maga a halál gondolata is hülyén érint:S..nyáron meghalt az egyik közeli ismerősöm,aztán szeptember második hétvégéjén anyumnak mentek bele frontálisan,ő túl élte de a vétkes nem,most 2hete számomra ismeretlen lány kiugrott a vonat elé,és azóta sem bírom felfogni.Mindig azon kattog az agyam h mit érezhetett,mi volt az utolsó gondolata.Ha meghallok bármi féle zenét,rögtön ilyenek jutnak eszembe h lehet h ő is pont ezt hallgatta utolsó pillanatában:S..ezek is mitől lehetnek?:/

2010. okt. 16. 10:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Mondom hogy ne gondolj ilyenekre! :D

Az a lány valószínűleg valamiért szomorú volt, tehát volt oka arra hogy azt tegye amit tegyen (de ez nem jelenti azt hogy igaza volt, mert megölni magunkat az első baj vagy kilátástalanság érzetére értelemszerűen butaság).

A halál érdekes dolog, és a természetes emberi kíváncsiság miatt vonzódhat is hozzá az is, aki teljesen boldog, kiegyensúlyozott. "Vajon mi történne, ha leugranék? vajon érezném ahogy széttörik a koponyám?" A baj csak az, hogy ez nem olyan mint a hullámvasút, amit kipróbálhatsz, aztán éled tovább az életed. :) Ezért kell elhessegetni, majd egyszer megtapasztalod, de nem most.

2010. okt. 16. 15:17
 8/12 A kérdező kommentje:
persze,tudom:)..épp ezt mondtam az ismerősömnek is mikor meghalt szegény lány:/..köszönöm a válaszokat:)
2010. okt. 16. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves 7:52-es!

Először is az OFF-ra nem vagyunk kíváncsiak.

A tanulság az tanulság, ami megtörtént nem visszafordítható. Ezt mondom Neked, és erről szólt, amit a kérdezőnek is írtam.

Nyilván Te másképp élted meg a kamaszkorodat, de gyanítom, kevésbé lettél erősebb mint én.

Kedves Kérdező!

Ha mélyen érzed magad lelkileg, és belelovalod magad, még lejjebb kerülsz. Nekem egy imádott hozzátartozóm halt meg akkoriban, akit előtte sokat "bántottam". Én ezzel a lelkiismerettel mentem tovább. Nehéz volt, baromi nehéz, de 20 év után itt vagyok sikeresen, boldogan.

Csatlakozz vmi közösséghez, ahol az érzelmeidet, a legbensőbbet is kiadhatod, ahol szeretnek, fontos vagy. Ilyen pl. egy színi tanoda, színjátszókör. Nekem annyira sikerült, hogy aztán 8 évet húztam le egy színháznál.

Elmúlik a dolog - mondom ismét - csak idő kérdése. Az viszont Tőled függ, hogyan telik el ez az idő. :)

Kitartás, erő! :)

2010. okt. 18. 13:52
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod,megpróbálom megfogadni a tanácsod.Csak most megint kezdőik megint minden előröl,megint jönnek a bajok,a gondok.De megpróbálom magam túl tenni valahogy:)

Gratulálok Neked,hogy sikerült kilábalnod az ilyen gondokból:)

Neked is:)

2010. okt. 18. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!