Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezek alapján őrült vagyok? 16/L

Ezek alapján őrült vagyok? 16/L

Figyelt kérdés

1. nem tudom pontosan elmagyarázni, de mániásan figyelem hogy mit eszem, hogy minden passzoljon egymáshoz. még a reggli és a vacsora is! mondjuk ha reggel ettem gyümölcsjoghurtot akkor vacsira nem ehetek kefírt, csak joghurtot és lehetőleg ugyanabból a márkából valót. mert hát a kefír meg a joghurt nem illenek össze.

biztosan nem lehet így megérteni teljesen de mindegy. ezt egyébként teljesen magam találtam ki, sehol nem olvastam ezt az "étrendet" vagy ilyesmi, ezt belülről érzem és nem bírok máshogy érezni.

2. amikor belenézek a tükörbe nagyon gyakran jön hirtelen egy érzés, ami nagyon nagyon rossz. valahogy úgy érzem hogy nem én vagyok a tükörben, hogy az akit látok az nem én vagyok, hanem valaki más, és én nem vagyok. sehol. elviselhetetlen érzés.

3. vannak még továbbá takarítási rohamaim és nagyon nagyon hirtelen tudok a megjobb kedvből -legtöbbször csak egy gondolat hatására- a legrosszabba kerülni.

nos?

2010. okt. 14. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Huh ez elég erősen valamilyen személyiségzavarnak hangzik..

1. Kényszeres személyiségzavar tünete

2. Borderline-szindróma tünete

3. Kényszeres személyiség zavar szintén

De én teljesen laikus vagyok, csak sokat olvastam a témáról és egyértelműen ezek ugrottak be! Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.

2010. okt. 14. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
kicsit túlzás... ennyi erővel ehetnél egész életedben joghurtot, mert a kefir nem passzol hozzááááá.. még ha 1 héttel korábban etted se...
2010. okt. 14. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Rám leginkább a 2-es és a 3-as jellemző.

Szerintem neked is felkéne keresned egy pszichológust. DE! Gyógyszeres kezelést ne fogadj el, soha, nem szabad, ha ajánlják utasítsd vissza!

Egyébként az is lehet, hogy túlzottan megakarsz felelni másoknak, és magadnak. Önbizalomhiányos is lehetsz(?).

2010. okt. 14. 22:28
 4/10 A kérdező kommentje:
hát lehet. anyuék szerint mániás depresszióm van-még gondolom más dolgokból is következtetnek erre és elküldenek pszichiáterhez. csak kiváncsi voltam hogy mások szerint is őrült vagyok-e?:/
2010. okt. 14. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:
valamelyik kérdésben írták h önbizalom hiány,másnak való megfelelési kényszer stb.Szerintem is lehetnek ezek,esetleg nincs szeretet hiány,vágy valakire aki megért?talán ez is benne lehet:/
2010. okt. 14. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
akarom mondani válaszban,bocsi:$
2010. okt. 14. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
OCD-d biztos van. A deperszonalizáció külön ínyencség.
2010. okt. 15. 00:13
 8/10 anonim ***** válasza:
bipoláris depresszió.
2010. okt. 15. 11:08
 9/10 anonim ***** válasza:

"nagyon nagyon hirtelen tudok a legjobb kedvből -legtöbbször csak egy gondolat hatására- a legrosszabba kerülni"

Ez lehet akár a kamaszkor velejárója is, nem kell egyből bipoláris zavarra gondolni, de persze semmi sincs kizárva. A mániás depressziónál nem csak kedv, hanem viselkedés is elég erőteljesen megváltozik/váltakozik.

Az elsőre én is az OCD-t mondanám. Szerintem felkereshetnél egy pszichiátert!

2010. okt. 15. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:
barcsak nekem lennenek takaritasi rohamaim....ha rajtam mulna ki se latszanek a koszbol SAJNOS!!! nem tudom h miert vagyok ien trahany :-s mondjuk meg ''csak'' 16 eves vagyok ugyh remelem ez valtozni fog
2010. okt. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!