Változtattam önmagamon, és nem érzem jól magam. Mit csinálhatnék?
Nem kellettem senkinek se, barmit csináltam.
Aztán változtattam: hajkezelés, új frizura, új öltözködési stílus, étrendváltás, edzés.
Most se nagyon tolonganak, de pár kis nyominak bejövök. Azonban zavar, hogy az a lány, aki voltam, nem kellett senkinek, pedig az jobban tetszett. Nem sminkeltem, most nem merek smink nélkül mutatkozni senki előtt. Nem voltam túlsúlyos sose, de nem volt jó alakom, jóízűen ettem, most pedig bűntudatom van egy gumicukortól, egy kihagyott edzéstől. Annyira belebolondultam az edzésbe meg az egészséges étrendbe, hogy már rá se bírok nézni, undorodom egy chipstől is. És még sorolhatnám.
Nem ellentétes.
A ne legyel magadnak valo nem azt jelenti hogy legyel igenytelen ronda iq hulladék
Tudod az a szomorú, hogy a chips meg a gumicukor jelentette az élet örömeit.
Ha továbbra is kitartasz, meg fogod szeretni az új, egészséges önmagadat.
És meg fognak jönni a jobb pasik is
"Miért kell azokat az embereket sértegetned, akik értékelnek? Miért kell azokat az embereket sértegetned, akik értékelnek?"
Én nem voltam soha olyan, mint ők. Nem kiabáltam senki után, hogy de megb....nám, meg ismeretlenül, de még ismerettségben se mondtam olyat senkinek, hogy ezt meg azt tenném vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!