Netflixen h csinálhatok új fiókot, h ne kelljen fizetnem?😆elég ha csak a nevemet változtatom meg és ugyan az a kártya szám?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 19:41
1/11 anonim válasza:
Ha csak ennyin múlna, szerinted ki fizetne? 1 bankkártya adat = 1 előfizetés. Ha egy kártya egyszer fel lett használva az ingyenes időszakra, az többet nem használható fel egy új fiókban sem. Ne 2500 forinton garasoskodj...
2/11 anonim válasza:
Inkább nézz tévét, van pár szabadon fogható ingyenes csatorna.
3/11 anonim válasza:
Virtuális kártyákat kell szerezned havonta, annak az adatait megadni, így nem kell fizetned, mert mindig frissíted az ingyenes előfizetést.
4/11 anonim válasza:
Hihetetlen számomra, és talán kicsit "tipikus magyar" az a felfogás, hogy valaki 2500 forinton akar fillérb_szósdit játszani.
Ha nem telik rá, ott a sorozatbarát, a piratebay, ncore, tessék onnan nézni/letöltögetni. Ha meg szeretnél streamelni akkor fizesd már ki azt a havi párezer forintot, de komolyan.
5/11 anonim válasza:
4# elolvastam a hozzaszolasodat, es ezzel a lendulettel le is toltottem par sorozatot az ncore-rol .. igen van netflixem es ps+ is, de a torrent elengedhetetlen .. most mi lesz? Feljelentesz?
6/11 anonim válasza:
5.
Szerintem csúnyán félreértettél :D
Felőlem mindenki torrentezhet orrba szájba, játékokat én is onnan szedek le, meg pár filmet ami a streamingen nem elérhető.
Pontosan azt írtam, hogy aki nem engedheti meg magának a pár ezer forintot amit a netflixre szánjon, az töltögessen le szépen, ne a netflix rendszert próbálja átverni.
7/11 anonim válasza:
Én DVD-t veszek, nem a Netflixet verem át. Sajnos nem mindent adnak ki, azt letorrentezem jobb híján. De nem akarok állandóan fizetni, amiért egyszer fizettem azt szeretném kvázi örökre magaménak tudni (a DVD is tönkremegy egyszer, de ha vigyázol rá akár 20 évig is jó), hogy ha meg akarom nézni, ne azt kelljen figyelni, hogy lejárt az előfizetés.
8/11 anonim válasza:
Értem, de a kérdező azzal hogy próbál netflixet szerezni de megúszni a fizetési feltételeket,azzal van a baj.
9/11 A kérdező kommentje:
Igazából már ott hagytam 15 ezret, míg más megússza 😒
2020. okt. 21. 16:06
10/11 anonim válasza:
Sőt talán ip vagy mac címet is néz a regisztrációnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!