Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok egy genetikai...

Miért vagyok egy genetikai hulladék?

Figyelt kérdés

24 éves férfi vagyok, így nézek ki:

-kopaszodom annyira, hogy le kell borotválni a fejemet

-nem tudok szakállat növeszteni

-164 centi vagyok

-nincs mély, férfias hangom

-tyúkmellem van

-az állam hátrébb van mint kéne, nem fejlődött ki rendesen

-magasságból adódóan nyilván nem túl férfias a testem se,

nincsenek pl nagy tenyerem vagy széles vállam, mint egy

kisgyerek, pedig járok edzeni is

Gyakorlatilag 1 pozitivat nem tudok kiemelni a külsőmmel kapcsolatban. Szerintem én lennék a tökéletes példája annak a csecsemőnek akit a Tajgetosz-on hagytak meghalni a spártaiak.

2023. júl. 9. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem feleslegesen vagy negatív magaddal szemben.

Csecsemőként meg nem feltétlen lehettél tajgetosz pozitív, hiszen, akkor még nem kellett:

-szakállat növesztened

-minimum 164 centinek lenned

-férfias hangodnak lennie

-az álladnak olyan mértékben kifejlődnie, ahogy mostanra

-férfia testednek lennie

-széles vállaidnak lennie

-nagy tenyerednek lennie

-edzened járni

és alapból kopasz voltál. A tyúkmell pedig szintén egy olyan rendellenesség, ami növekedés közben alakul ki, nem feltétlenül egyből úgy születik valaki.

2023. júl. 9. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
De mivel manapság már nem divat a Taigetosz, kénytelen vagy megbékélni a genetikai adottságaiddal, és változtatni azon, amin tudsz, pl izomzat, testtartás, öltözködés, és főleg: a belső sármoddal, odafigyeléseddel, intelligenciáddal, egyéni képességeiddel kivívni mások elismerését. Alacsony nőknek kifejezetten kedvező a magasságod. Azért nem te vagy az egyetlen a földön, akinek nem Alain Delont dobott össze a genetikája.
2023. júl. 9. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Amit az előző ír, az bullshit. Alacsony nőknek sem kell alacsony férfi. Sajnos én is hasonlóan csúnya vagyok, nem is kellek egy nőnek sem.
2023. júl. 13. 08:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nem azért nem kellesz, mert alacsony vagy saját szemedben csúnya vagy, hanem mert negatív vagy! Naná, hogy nem kellesz, hogy őt is lehúzd!
2023. júl. 13. 10:27
 5/8 anonim válasza:
Teljesen átérzem, amit írsz. Én is genetikai hulladék vagyok. Nem tudom, meddig bírom még, de sejtem, hogy nem sokáig.
márc. 2. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak negatív dolgokat mondtál magadról, ezeket emelted ki. Most légy szíves, írj 10 dolgot, ami rajtad/benned jó. Biztosan van!

Mindenki jóból és rosszból áll, nem csak te.

márc. 3. 11:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincs egy pozitív dolog sem a külsőmön. Semmi.
márc. 4. 07:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Van két szemed, füled, karod éa lábad? Ha igen, az pl. már nagyon jó!
márc. 4. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!