Mit tegyek? Külsőleg-belsőleg genetikai hulladéknak érzem magam (na meg mondta már más is) 17/lm
Egyrészt ha bekerülök egy társaságba(pl osztály)már van aki alapból elítél egy kicsit,mert félig cigány vagyok és sajnos látszik a külsőmön.
Ehhez még jön hogy csendes vagyok,nem nagyon megyek oda senkihez beszélgetni,de ha más jön oda akkor is lehet hogy nem tudok mit mondani mert nagyon sok emberrel nem tudok beszélgetni,fogalmam sincs mit mondjak.
Az iskola se megy jól,tavaly is pótvizsgán mentem át matekból épphogy,most meg annyira nem megy jól hogy talán még ott se,és most kémiából is bukásra álkok,ehet hogy kirúgnak,másik iskolát kell keresnem.
A tesi rémálom,iszonyú béna vagyok.
Erre most nem tudok konkrét példát hirtelen,de sokszor egy hétköznapi szituációban is szerecsétlenkedek.
Barátaim nincsenek,még ha valakivel beszélgetek is,nem lesz baráti a viszonyunk.
Egy csomó közösségben kb hülyének néznek.
Külsőleg is,bármit csinálok,bárhogy öltözök,csúnyább vagyok mint a többi lány.
Nem vagyok jó semmiben sem,nem értek semmihez.
Egyedül annyi jó hogy barátom van egy éve.,bár vele is sokat veszekedünk.
Pár éve gondolkodtam az öngyilkosságon,de végúl azt se csináltam meg.
1. Menj oda beszélgetni hozzájuk ilyen dolgokról ,hogy milyen szép az idő vagy milyen volt a napod(többször is de ne ugyanarról a dologról és ne úgy mint a hűlttakony)
2.Igyekezz.Ha a tanárok látják ,hogy nem értesz hozzá de igyekszel meg adják a jobb jegyet,(meg persze tanulnod is kell)
3.Rossz felől közelíted meg a dolgoka, nem vagy te csúnya csak más
4.Hétköznap mindenki ugyanúgy bénázik csak nem verik nagy dobra
5.Mindenki jó valamiben csak sokan nem tudják miben
Remélem segíthettem neked :)
Azt már látom, hogy valamiben jó vagy: a helyesírásod jó! :)
Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap legalább egyszer, és meglátod, használni fog: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs
Iratkozz be a Domján László féle agykontrollra, ott megtanulod a mélymeditációt, és ezeket a problémákat seperc alatt kezelni tudod! Keressél rá, a YouTube-on is tájékozódhatsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!