Mit tegyek ha genetikai hulladék vagyok az életem meg egy vicc?
23l vagyok.
Kb.semmim nincs dolgozom egy gyárban mert hat éve el kell tartanom magam egy darabig albiban voltam egyedül most egy dohos kis faluban a párom anyjának a házában anyósjelölt nélkül.
Angolt németet alap szinten beszélem,van színötös érettségim meg egy okj-m.két és fél éve dolgozom főállásban.
Van rajtam 10kg felesleg.
A szüleim le se sz.nak 17 éves korom óta.
Nincs pénzem egyetemre menni.
Emiatt egyszer begyógyszereztem magam.
Van kiút?
Mit tennél a helyemben?
Én 19 vagyok,de ezek alapján én vagyok a genetikai hulladék,és az én életem egy katasztrófa,nem a tiéd.Persze minden viszonylagos.
Nem tudom mit tegyél amúgy,magammal kapcsolatban sem tudok semmit megoldani.
"párom anyjának a"
Van egy párod, Ő mit gondol erről? Vagy Ő is így áll hozzá?
Olyan nincs, hogy genetikai hulladék. Vannak emberek, akik tetteik miatt esetleg ide sorolhatók, de az nyilván nem te (ti) vagy/tok.
A 10 kiló súlyfelesleg nem téma, annyi szerintem az emberek 70%-án van (rajtam úgy 15 :)
Hogy a szüleid nem törődnek veled, próbáld úgy felfogni: az ő bajuk. Eljön az idő (mert eljön), hogy keresik majd a kapcsolatot veled, és akkor a te döntésed lesz, hogy mennyire engeded őket vissza az életedbe.
Keress magadnak párt, barátot. Fogsz találni, hidd el. Ketten minden könnyebb.
Az egyetem is olyan dolog, ami sokaknak nem adatik meg. Próbálj megelégedni önmagaddal, a munkáddal (sokaknak még az sincs!), aztán ha ez megvan, akkor idővel egy csomó lehetőséget látsz majd arra, hogy jobb munkát, albérletet találj. Ne légy türelmetlen, az élet kemény, de ha bölcsen próbálod élni, kevésbé érzed majd szivatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!