Miért érzem ezt a nagy ürességet?
"sorold fel pár jó tulajdonságod ide nekem!"
Hát... Azt mondják hogy tehetséges vagyok a gitárhoz, meg szép a hangom... Aztán jól tanulok, suliban azt mondják jó a humorom, meg segítek ha kell. Azt is mondták páran (lányok) hogy érettebb vagyok a koromhoz képest, de ezt erősen kétlem :D...
Na humoros vagy, okos vagy az látszik az írásodból, segítőkész vagy, érett vagy... mirefel nincs önbizalmad? :D Biztos te is látsz egy csomó, rosszindulatú, maguktól elszállt beképzelt f@szfejt, nekik bezzeg van önbizalmuk csak mire fel :D Neked meg lenne mire fel aztán még sincs. Hát ne hülyéskedj már legyél egy kicsit bátrabb és ne mindig csak a tanulás (persze kell az is), de hidd el bele férnek mellette a haverok is meg a gitározás is meg sok minden. Barátok meg csaj nélkül lehetsz akármilyen jó tanuló, meg sikeres, ha egyedül leszel, sz@rt sem érsz vele. Legalább ugyanolyan fontos a jó kapcsolatteremtési / együttműködési képesség, mint a jó tanulás.
Na szal ne ezt mondogasd magadnak hogy nincs értelme az életemnek meg semmire se vagyok jó üres az életem meg ilyen hülyeségeket hanem hogy egy értelmes okos gyerek vagyok, jól gitározok, humoros vagyok, f@sza srác vagyok. És ha ezt sugárzod magadból (azért nem kell elszállni, de téged ez nem veszélyeztet sztem), akkor már mások is könnyebben észreveszik azokat az értékeket benned, amit te is tudatosítottál magadban.
„mert ugye az iskolában osztályon kívül elég gázos, mert megvannak már a társaságok stb...”
És? Azt hiszed ez úgy működik, hogy azt mondják, na létszámlimit 10 fő ezentúl senki sem léphet be a társaságba? :D Ez hülyeség, ezek a társaságok folyamatosan alakulnak, változnak, összefonódnak, stb.
„De ez még a legkevesebb, csak ne lenne az az érzés így a tudat alattimban hogy nem akarok ismerkedni, mert így elég nehéz, pedig én szeretnék, csak amikor van rá lehetőség, akkor meg nem tudok vagy elmegy hirtelen a kedvem és inkább lebeszélem magam róla, és ez nem tudom mitől van.”
Valószínű az önbizalomhiánytól. Félsz a kudarctól, mi van, ha visszautasítanak, stb. És nem mondom, biztos lesznek kudarcok, pofára esések, barátkozásnál is meg csajozásnál is. 100% hogy lesznek, ez hozzátartozik. De hát akkor mi van? Az ember megrántja a vállát, és megy tovább. Én mindig arra gondoltam a kudarcoknál, hogy ha 20 csajból csak 1 jön össze, akkor is már azért az egyért megéri az egész :D
Azt meg ne hitesd el magaddal, hogy nem akarsz ismerkedni, mert akarsz, te is tudod, hogy nem jó neked egyedül. Ha hazudsz magadnak, az a legrosszabb :(
„Buliba sem voltam még mint már mondtam, de ha ott minden ember olyan mint egy pár bulizós gyerek akit ismerek akkor nem kérek belőle :D...”
NEM olyanok. A bulikban az emberek 90%-a csak hülyülni, haverkodni, csajozni van ott. Hogy jól érezze magát egy kicsit, ennyi, ugyanolyan emberek mint te vagy én. Persze ott is vannak f@szfejek, mint bárhol máshol, de nem azokkal kell haverkodni és kész :) De hát majd elválik lehet h tényleg nem vagy bulizós típus de azért látatlanban nem szabad leírni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!