Miért érzem ezt a nagy ürességet?
Én is így vagyok csak nekem van "kitűzött célom" ami sokak szerint baromság, de engem ez visz előre : )
A középsulit most fejeztem be, onnan van 2 haverom (több korombelit nem ismerek), nem járok szórakozni, eléggé antiszociális vagyok, az egyik csajba (osztálytárs volt, most a világvégén tanul, 5 hónapja nem láttam) vagyok szerelmes 3 éve, a suliban mellettem ült, antiszociális, szinte csak velem beszélt, nagyon jóba voltunk, de valamiért nem jöttünk össze...
Na, bennem ő tartja a lelket... az elmúlt 3 évben minden reggel felkeltem, "aj, megint suli, de ő bent van :)"
Májusban amikor utoljára láttam megfogadtam, hogy 2 év múlva (addigra járja ki a sulit) összejövök velem, veszek telket, építek lakást, és beindítok egy vállalkozást, amibe ő beszáll (olyan szakmát tanul).
Sokak szerint ez baromság, és nem fog sikerülni... A lényeg hogy én hiszek benne, és BÁRMIT megteszek érte, meghalnék, illetve ölnék is a csajért (ölni 1* majdnem kellett), illetve most is lóg egy ásó a szobám falán, aznap vettem amikor utoljára láttam a csajt, az ásó alatt meg egy felirat "Az út ami a céljaink megvalósításához vezet néha egyszerű, de néha össze kell sározni az ásónkat, hogy végül elérjük a céljainkat..."
Ezen kívül az én életemnek se lenne értelme, és éppen ezért bármit megtennék hogy ez összejöjjön...
20/F
valamilyen közösségben megtalálnád a helyed!
Ez lehet sport egyesület, hitközösség, vagy bármi.
Azt javasolom, hogy menj el, lehet, hogy elsőre nem lesz
sok hangulatod hozzá, de ha látod, hogy egy közösség mennyi lelkierőt ad Neked, akkor kifogsz robbanni ebből a levertségtől.
Írány a vátozatosság!
Cselekedj!
Aha értem egyedül ülsz otthon magányosan még a hobbidat is egyedül műveled és csodálkozol h ürességet érzel? Hát elmondom neked azért h az ember jól érezze magát azért tenni kell :P A négy fal között nem fog hirtelen megszállni téged a boldogság, ezt most kajak hogy gondoltad? XD Meg kell mozdítani a segged érte. Saját magadért. Mert ha te nem teszel magadért, más se fog!
És ez nem kamaszkori dolog, később is így lesz :P
„Közösségeket nem ismerek, így aztán nehezen tudok tenni magamért.”
Nincsenek haverok egyáltalán a suliban se? Ha nincsenek, hát haverkodj, és majd hívnak! Nem tűnsz te idegesítő vagy ellenszenves gyereknek, csak kicsit kevés az önbizalmad márpedig az tényleg kell. Azt írod hogy nem szereted magad – ez nagy baj. Figy most komolyan ha még te sem szereted magad, és te sem tartod magad értékesnek, akkor hogy várod el bárki mástól, hogy akarjon barátkozni veled vagy szeressen (most akár kapcsolatban akár barátilag, tökmindegy). Ha te szerinted nincs mit saját magadban szeretni és ezt adod el magadról akkor persze hogy más sem fogja észrevenni benned az értéket. Csak vannak jó tulajdonságaid! Most komolyan, sorold fel pár jó tulajdonságod ide nekem! Amit értékesnek látsz magadban. Nem hiszem, hogy egy sincs.
"jó neked így, neked ez jutott" Hát ha jó neked így, akkor nincs miről beszélni. De szerintem nem jó. Legalább ezt megspórolhatnád, hogy hazudsz magadnak. Minek csapod be magad? Ne azt mondd magamnak, hogy „jó nekem így, olyan szánalmas vagyok”, hanem hogy „ez így nekem nem jó, szeretnék barátokat meg egy csajt, és teszek ellene”. Hát ha magaddal azt hiteted el hogy nem lesz változás akkor nem tudok honnan/kitől várod!
„Mint mondtam discoban még sose voltam, de szerintem nem is szeretnék menni... Nem vagyok az a nagy bulizós fajta, bár lehet hogy élvezném, de nem hiszem :D” Ez meg majd elválik, menj el 2x-3x, majd utána döntsd el! Sok havert kell szeretni és a hiedelmekkel ellentétben nem kötelező leinni magad a sárga földig, meg cigizni. Egyszerűen egy buliban egy dolgod van: jól érezni magad. Persze van aki nem bulis típus, de azért látatlanban ne írd le a dolgot.
A zenéléshez nem értek, azt elhiszem neked :)
Tudod mit csinálsz? Most képzeld el, elmész a boltba, akarsz venni mittudomén paradicsomot. Az egyik árus kiabálja, hogy "Itt a paradicsom, finom olcsó, friss áru, magyar termék, vegyék csak vegyék, gyönyörű piros" stb. A másik árus meg csak ül szomorúan a pultja előtt, és azt hajtogatja, hogy "Ez a paradicsom rossz, nem jó semmire, szánalmas, ne vegyenek, úgyse adok el semmit, tegnap se vettek semmit, ennek már ez jutott, ez a paradicsom itt fog elrohadni mert nem kell senkinek". Na szerinted melyik árus fog többet eladni? ;) Márpedig te ezt csinálod, amit a második árus tesz. Csoda, hogy senkinek nem kell az "árud"?
"Sok havert kell szeretni és a hiedelmekkel ellentétben nem kötelező leinni magad a sárga földig, meg cigizni."
Oppá ez a javítgatások közben félrecsúszott :D:D Szal sok havert lehet szerezni akart az lenni :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!