Miért nincsen semmihez kedvem? Nincs motivációm, még takarítani is lusta vagyok nekiállni,pedig a falunkban nagyon szorgalmas nőként ismertek.Mitől lehet ez az érdektelenség?
Nagyjából én is így érzem magam. Nincs kedvem semmihez, én kicsi házban lakom 25nm 3 embernek(1 gyerek)... Borzalmas. Ha előveszek egy kanalat máris felfordulás van. Nem szerrtem a házat, de nincs más. Lehangol. Ha már nagyon nem bírom akkor átrendezem a bútorokat. A család csak röhög, hogy már megint fordult a szoba, de nekem ez így jó. Olyankor kicsit megnyugszom. Vágyok olyan házra, mint ami másoknál van, belépsz és olyan, mint egy múzeum... Ez nálunk nem megy, hiszen ez a kis luk befér néhány ember fürdőjébe... Szóval nem szeretem a házat, de egyenlőre nincs más...
Szóval próbáld meg magad kilökni a depresszióból amit érzel. Baromi nehéz, és néha a föld alól kell összekaparni magad. De menni fog! Ne takarítsd ki a lakást, hanem rendezd át, úgy ahogy neked tetszik. Vond be a párod, fessetek ki. Vegyetek pár új cuccot. Újjítsd meg a környezeted, úgy ahogy szeretnéd. Mire kész lesz lehet a házat is megszereted és a kedved is jobb lesz. Ha nem megy az elindulás akkor kérj segítséget. A depresszió allatomos betegség, nem szabad hagyni, hogy elhatalmasodjon rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!