Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pasiként is ez a normális Tinderen, hogy rengeteg a ghostolás, leszarás, eltűnés, érdektelenség felém?
Szerintem jó pasi vagyok, jóképű, magas, a fényképeim is különösen jók. Nyilván vannak nálam jobb pasik is, de én is elég rendben vagyok. A képeim közt műteremben profi által készített is van, vagy normális képek a természetben, ellenben nincs egy szelfim sem, vagy autóval és hasonlóval pózolós sem. A való életben is kapok pozitív visszajelzéseket. Van kb. napi 2-4 matchem csinos csajokkal. Vagyis ennyien húznak jobbra, ezt látom, mert van tinder goldom, de nem matchelek az összessel. Talán azt mondanám végül 30-40 nőből, akikkel elkezdek beszélni, 1-gyel van szex (és még abból sem biztos, hogy kapcsolat lesz). Általában ilyen, hogy 30-ból 10 vissza sem ír, másik 10-zel elhal pár üzenetváltás után, a maradékkal átmegyünk messengerre/instára és abból 5-tel ott hal el, a maradék 5-tel tudunk talizni, abból 3-4 az első randi után ghostol vagy utasít el, aztán talán 1-2-vel van szex, de még abból sem biztos, hogy kapcsolatot akarunk mindketten. És ezt azért nehéz bírni lelkileg, mármint ez hülyeség, hogy utólag csak a sikerek maradnak meg az ember fejében, mert az elutasítások is ugyanúgy ott vannak, hogy mennyien még csak arra sem veszik a fáradtságot, hogy leírják "Bocsi, mégsem tetszel" vagy "Bocsi, találtam egy jobbat".
A kérdést nem egoista módon értem, hogy na én jóképű vagyok, minden nő velem foglalkozzon. Csak azt hinném akivel matchelek azzal már beindulhat valami és főleg a nők azok nem olyanok, hogy mindenkit jobbra húznak, akit csak látnak. Én minden nővel végigviszem a dolgokat, nincs olyan, hogy miattam hal el egy beszélgetés, vagy ha arról van szó megírom egy nőnek akár közben, akár tali után, hogy nem volt szimpatikus, stb. És finoman szólva sem ezt kapom vissza.
Engem tali után még sosem ghostoltak le pedig volt már vagy 15 lánnyal.
Üzenetváltáskor előfordul, bár akivel elkezdek beszélgetni az nem nagyon szokott, csak pl olyan h matchelünk, ráírok, és nem ír vissza. De ilyet én is szoktam, mert egy csomó lánnyal kapcsolatban meggondolom magam és arra jutok matchelés után, hogy annyira azért nem jön be. Sajnos kevés lányhoz vonzódom.
Meg van hogy nincs is annyira kedvem ismerkedni, csak úgy fent van a tinder, hogy lássam hogy mennyi lánynak bejövök. És ugyanez van a lányoknál is
4. "Meg van hogy nincs is annyira kedvem ismerkedni, csak úgy fent van a tinder, hogy lássam hogy mennyi lánynak bejövök. És ugyanez van a lányoknál is"
Jó csak ezt a lányok 80%-a éli át, a férfiaknak meg a 10%-a. De amúgy átérzem nagyrészt, amiket írtál.
Őszintén leírom neked én mit gondolok (27/N).
A tinderen sok a lelki sérült ember, és ezt nem bántásból mondom. Nézd meg, rengeteg ember abból szűri le az értékét, hogy hány match van, hány ember ír rá, stb. A nők egojuknak növeléseként használják sokszor, mert a match növeli az önbizalmukat, a pasik jelentős része meg mindenkit jobbra húz, és utána szelektál. Az emberek jelentős része viszont nem csak tinderen, hanem amúgy a mai világban már nem ölnek energiát minőségi kapcsolatokba, hanem a mennyiségre mennek, kicsit az emberek is olyanok lettek, mint a termékek-ha valamelyikben van egy kicsi hiba, jön a következő, hasonló csomagolással.
Ezzel azt akartam leírni, hogy alapból az emberi kapcsolatok nagyon ingatagok, nehéz kialakítani mély, őszinte viszonyokat. Sokan a carpe diem mondás alatt élik az életüket-amivel nincs baj, ez is egyfajta életmód.
Viszont ezzel azt akartam mondani, hogy nem benned van a hiba. Véleményem szerint azok az emberek, akik mély, őszinte kötődésre vágynak, vagy picit lelkisebbek, mint az átlag, és nem csak a mennyiségre mennek, sokszor érzik magukat magányosnak ebben a világban. Az ismerősi köröm is tele van csinos, intelligens, okos nőkkel, jól kinéző férfiakkal, és a szinglik jelentős része szenved azzal, hogy tartós kapcsolatot találjon.
Én azt tudom neked ajanlánai, hogy a tinderes dolgot ne kudarcként éld meg. Ez az egyik. A másik pedig, hogy próbálj meg valami foglalkozás, hobbi mentén személyesen is ismerkedni, akár kávézókban.
Eljárni különböző olyan eseményekre, ahol van esélyed társalogni. Most mondok pár ilyen példát: akár sakk klubbok, túrázó csoportok, valamilyen sport, tanulós kávézók, akár könyvtár, stb. Tehát valami olyan helyen ismerkedni, ahol nem mint a tinder, csak a külsőt látod, hanem ahol az is lejön, hogy milyen közös kapcsolódási pont lehet, valami tevékenység, vagy akármi.
Én 27/N létemre (úgy, hogy élőben rengetegen megnéznek, jöttek már random oda emberek ismerkedni velem, stb) szinte csak kudarcokról tudok neked beszámolni Tinderről. És azért, mert minőségi kapcsolódást keresek.
És ezzel nem azt mondom, vannak kivételek, van aki ott találta meg a párját, van aki rengeteg emberrel sínen van, stb, de ez nem mindenkire igaz, és nem ez határozza meg egy ember értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!