Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyre több 20-30-as férfit szinte egyáltalán nem érdekli az, hogy a nő (akivel ismerkedik) hogyan gondolkodik, miket szeret egy kapcsolatban stb. , ehelyett azt gondolván, hogy ami neki jó az biztos a nőnek is jó?

Figyelt kérdés

Mi lehet a megoldás?

Úgy látom, hogy nagyon sokan szellemileg egy burokban élnek (saját elvekkel, rendszerrel, gondolkodással), nem nyitottak egyáltalán a másik felé és szándékosan nem akarnak bekapcsolódni annak szabadidejébe, akár kölcsönösen sem; ez érzelmileg és szexben is érvényes. Sokan ilyen érdektelenséggel, nők pedig az ezzel kapcsolatos igénytelenséggel mennek bele "komoly" kapcsolatokba, házasságokba. 28N

2017. okt. 13. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:

pontosan mire gondolsz hogy mit szeret egy kapcsolatban ?

Pl élethely ?? Volt ilyen életemben, én bp-n kertesházban élek saját, a lány anyukájánál élt a város közepén. Szerette volna hogy benn lakjunk mert ott jár a hatos villamos, mondtam neki oké partner vagyok veszel egy lakást és odaköltözöl az enyémet kiadom és voila élünk ott. Még azt is bevállalom hogy 2 kocsinak garázst ott szerzek valahol.

Erre szemét voltam mert nincs pénze lakásra.

Ok, elfogadtam.

Megkérdeztem hova megyünk nyáron. Hát ő sehova, a barátnőivel iszik kávét..

Okeé, elfogadtam, bunkó lettem volna ha szerzek barátnőket kávézni, elmentem haverokkal kirándulni, külföldre is.. Erre hopsz jött velem mert jobb mint a kávé.

Szóval én mindig nyitott voltam ilyesmire, de semmi értelme nem volt, ha az össz szórakozása fővárosi vendéglátóhelyen kávé elfogyasztása, néha egy szinház ahova szívesen megyek vele, azt gyakorlatilag itt le is van zárva a dolog.

szóval a kérdésem, pontosan mit tapasztaltál ismerőseid körében akik ugymond nem voltak partnerek a párjuk igényeiben ??

2017. okt. 13. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Őszintén, a férfiakat a nőkben elsősorban a punciuk érdekli, minden körítésnek ez a végcélja, hogy a férfi a nő lábai között ficánkolhasson. Férfiakat nem kifejezetten érdeklik a nők szórakozási formái, legfeljebb csak addig, ameddig kifundálják, hogy azon keresztül hogy tudnak a nők közelébe és bizalmába férkőzni, hogy aztán ficánkolhassanak. Aki mást állít, az nem mond igazat. Ez a valóság...
2017. okt. 13. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Amit delvetettél kortől függetlenül férfiakra és nőkre is igaz. Én férfiként a női oldalt ismertem meg a társkeresés során.

Tele vannak elvárással, kidolgozott követelményrendszerük van, maximalisták. Megfogalmaznak követeléseket amit elvárnak a partnertől.

Arról egyik sem beszél hogy ő miylen, mit tud nyújtani, mennyire igényes önmagával szemben.

Ezért rövidtávuak, felszínesek, egoisták, és érzés nélküliek a kapcsolatok manapság.

2017. okt. 13. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfi csak azért keres "társat", mert kell neki valaki, aki főz rá, mos, takarít, stb, illetve minden vágyát kielégíti az ágyban.

Én úgy látom, hogy az emberek egyre önzőbbek, pedig egy kapcsolatot nem lehet úgy fenntartani, hogy csak magunkkal törődünk (már ha hosszú távra tervez az ember, és nem rabszolgát, hanem szerelmet keres).

25F

2017. okt. 13. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Kicsit nehéz úgy érdeklődni, hogy valaki csak kérdez és csak válaszokat vár.Néha már vallatás egy ismerkedés és úgy kell "kirángatni" egy nőből, hogy szeret e sétálni, beszélgetni....kérdezni, azt biztosan, de az nem beszélgetés...az "adatgyűjtés" után meg további vallatás vagy lelépés...

Ez a dolog nem csak az egyik oldalon hibádzik, ne állítsuk már így be.

Minden el van kapkodva mostanra ismerkedés terén...már az első tali 20 perce után ágyikó, 60 percénél házasság, 2 órájánál válás, 6 óránál temetés ennyi erővel...

Persze, sokan a jobbat keresik a jobbnál, de fel sem merül bennük az, hogy nekik az már túl jó-nem való..., mert nem ismerkedik elég mélyen, de nem is akar talán, mert a legyen valaki-ő is megteszi az adatok alapján.

2017. okt. 13. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó hasonlata jó!

Az Akela is ezt mondja!

"Szombaton van az esküvő, vasárnap meg a nászút,

Hétfőn, kedden jön a gyerek, szerdán pedig elválunk!"

/Akela: Ma van a másnap/

Mondjuk azt is megnézném, melyik nő nem néz hülyének, ha elmondom, hogy hallgatok Akelát is.

A kérdésre meg az a válasz, hogy az emberek azt hiszik, ők a világ közepe, minden értük van, és senkiért semmit nem kell tenniük. Az a másik dolga...

2018. febr. 18. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!