Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Ki gondolkodik rosszul ebben a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mindíg kiesik a szeme más nőkre előttem.Ami engem nagyon zavar,kértem,hogy legalább előttem ne tegye!Azt hittem a három heti 2napos találkozásunkkor kibírja.De nem!A múltkor a haverjával utaztunk és előttem hangosan hívták fel egymás figyelmét,hogy idenézz odanézz,nehogy valamelyikük lemaradjon egy nőről is!Ezt én eléggé megalázónak tartottam!De az ő kérdése mindíg az:megdugtam?
Nem!De én egyszerűen nem tudom ezt elfogadni még ha fejreállok sem!És ezekután neki én vagyok a túl féltékeny és ezért számára túl elviselhetetlen vagyok.Másfél éve vagyunk együtt. 22/n 25f
2013. júl. 26. 14:28
1/7 anonim válasza:
ha így felhívja a figyelmet eléggé egy bunkó paraszt lehet
2/7 anonim válasza:
magától értetődőnek vesz, és szarik rá hogy mit érzel
3/7 anonim válasza:
Elég nagy tapló, előttem levőknek igazuk van.
4/7 anonim válasza:
Ha ez neked nem tetszik, hagyd ott. Én együtt szoktam nézni az aktuális pasimmal a csajokat, bár általában én hívom fel az ő figyelmét, ha nem vett észre egy csinos lányt.
5/7 anonim válasza:
Ez elég nagy bunkóság. Velem is megtörtént már, hogy egy olyan pasi bámult engem kieső szemekkel, aki mellett ott volt a barátnője, sőt, próbált szemezni is. De én az ilyenektől menekülök, mert szerintem aki ilyet csinál, egy nagy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!