Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok miért vesztek egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok miért vesztek egyik napról a másikra semmibe egy csajt, akivel randiztatok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, volt 5 jó randitok, alakul szépen minden, aztán mintha elvágtak volna titeket, már nem mutattok több érdeklődést. És az egészet így szinte a semmiből, felkészítés nélkül. Milyen okok állnak általában ezek mögött?

2018. júl. 10. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Kapott jobbat. Legalábbis én ezt tapasztaltam
2018. júl. 10. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
A csajok is ugyanezt szokták csinálni.
2018. júl. 10. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Sokáig húztad az időt.
2018. júl. 10. 16:43
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
A csajok is ezt csinálják csak nem 5 randi után, hanem inkább 1, 2... Természetesen randi végén mind alig várja a következő alkalmat. :D
2018. júl. 10. 16:44
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Először is: ne álltalánosíts, az, hogy te ilyen pasit fogtál ki, nem jelenti, hogy mind ilyenek vagyunk.

Valószínűleg egyszerre több vasat tartott a tűzbe és összejött mással. Vagy valami történt az életében (pl halàleset és gyàszol). Ezt csak ő tudja megmondani.

2018. júl. 10. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem telefonálj be az Ezo tv-hez és Hórusz Béla megmondja...
2018. júl. 10. 17:00
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Több verzió is lehetséges, az adott sráctól függ, hogy melyik áll fent:

1. Több lánnyal ismerkedett egyszerre, és végül mással jött össze, és nem akarja megmagyarázni a helyzetet.

2. Csak szexet akart, és nem akart már tovább várni rád.

3. Megtudott rólad valami olyat, aki kiábrándította.

4. Egyéb okok miatt meggondolta magát, pl. rájött, hogy még sem fér most bele az életébe egy kapcsolat, de nem akar róla beszélni.

(A legtöbb ember szó nélkül szokott eltűnni, nem divat magyarázatot adni a másiknak.)

2018. júl. 10. 17:33
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, nem vagyok annyira jópashee hogy ezt megtehessem. Inkább velem szokták ezt csinálni a nők :( Ez az átlagférfi átka :(
2018. júl. 10. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:

1, Ez inkább a lányokra jellemző.

2, Volt 5 jó randi, de volt egy jobb csaj. Ennyi.

3, ISMERKEDÉS során milyen felkészítést vársz?

2018. júl. 10. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Férfiként pont fordítva érzékeltem az elmúlt fél évben. Egyik napról a másikra leszar, legalább annyit mondhatna hogy bocsi nem akarok ismerkedni, vagy összejött más. Na jó, egyszer volt ilyen aki korrektül elmondta.
2018. júl. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!