Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti milyen testbeszéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti milyen testbeszéd jelzéseket vesztek utalásnak vagy kihívásnak?

Figyelt kérdés

Nyílt és rejtett jelzések, egyértelmű vagy kétértelmű is érdekelne ( a mosolygáson kívül).

Nem feltétlenül csak jelzések érdekelnek lehetnek helyzetek is.

2018. jan. 16. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ne félj, érezni fogják, nem kell túlagyalni.
2018. jan. 16. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Van csomó testbeszédes könyv. Azok sokezres kísérleteken alapulnak, megbízhatóbbak. Érdemes elolvasni párat. És ganulni belőlük, nem csak csajozáshoz!
2018. jan. 16. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Én olvastam testbeszéd könyveket, de a gyakorlatban csak akkor esik le, hogy flörtöl velem valaki, ha már hozzám is ér. Amíg csak mosolyog, előzékeny, illegeti magát, próbál férfiasabbnak tűnni, nem esik le. De ha hozzám ér, akkor rögtön beindul az agyam, hogy most akkor mi is történik? :D

26N

2018. jan. 16. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:

En rogton latom,ha egy pasinak feltehetoleg bejovok. Plane,ha meg flortol is velem,akkor siman ranyomulok es elhivom vhova.

Termeszetesen mar utasitottak vissza,de akkor is en vsgyok a gyoztes,h en meg merem probalni. Ilyenkor aterzem a fiuk helyzetet: pl elofordult mar,hogy flortolt velem evekig vki es aztan ranyomultam es visszautasitott,h o nem ugy gondolta meg frlreertettem. .. Ezt erezhetik a ferfiak is sokszor,amikor a nok kelletik magukat,aztan,megse akar talalkozni.

:D

N/32

2018. jan. 16. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Testbeszédes könyvek ide vagy oda, ahogy az egyik oktatóm fogalmazott, ez olyan, mint a tüsszentés: ha spontán következik be, le sem tagadhatod, de ha megpróbálod utánozni, csak idiótának nézel ki...:)

A testbeszéd épp attól szép és hiteles, hogy a helyzet hívja elő és nem te agyalsz azon, hogy melyik végtagod hova tedd.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem veszek jelzésnek ilyesmit. A kontaktuskeresés viszont elég biztos jel, az, ha valaki a szemembe néz, keresi a szemkontaktust, mikor találkozik a tekintetünk, rám mosolyog, gyakran megérint, esetleg a vállamra/karomra teszi a kezét beszéd közben, az azért elég egyértelmű. A combot azért nem írtam, mert az részben erogén zóna (a belső fele legalábbis) és azt szerintem nem kellene erőltetni, túl kihívó. De általában a fizikai kapcsolat keresésénél nincs evidensebb.

Aztán hogy az is pozitív vagy negatív vetületet szül, az megint kérdés. Volt, akinek vágytam az érintésére és örültem neki, volt, akinél meg csak idegesített, hogy néz és csak udvariasságból villantottam rá egy rövid mosolyt, hogy hagyja már abba.

2018. jan. 16. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha megérinti a férfi a kezed? Az annak vehető már nem? És közben meg is simogatja az ujjaid és olyan kis gyengéd. Ez annak vehető?
2018. jan. 16. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Igaza van annak, aki írta, hogy ha mesterkélten próbálod, nem belőled jön, akkor ellenttesen fog valszeg hatni. Maximum abban segíthet viszont, hogy a másikon előbb észrevedd, esetleg picit tudatosabban használd azokat a mozduatokat, stb amit amúgy is teszel ilyenkor.

Egyébként: én is úgy vettem észre, hogy a legeslegegyértelműbb az érintés, mindkét nemnél.

Nem kell a taperolásra gondolni, hanem elég a a hát, kar, kéz rövid érintése.

A másik egyértelmű jel lehet a a tekintet és a mosoly kombója.

Ezzel csak az a "bajom," hogy ha nekem nagyon tetszik az illető, ezt s hajlamos vagyok barátinak betudni, hogy csak szimplán szimpatikusnak tart.

Pedig ha a nézés egy picit tovább tart, mint az átlag, az már ilyen jel.

2018. jan. 16. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 Igen az annak veheto :D
2018. jan. 19. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Az átlagostól kimagaslóan eltérő viselkedés és egyéb reakciók ilyenek. Ha más, mint máskor.
2018. jan. 31. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!