Ez normális, vagy baj van velem?
Magányos is vagy és tinédzser is.
Kreatív a fantáziád és vágyakozol..teljesen normális.
Természetesen nem jó ennyire az álomvilágunkban élni,mert túlságosan elrugaszkodunk a földtől és ez felemészt később mert nem a való életre koncentrálsz.
Igen, hát számomra ez normális.
Mármint most már 35 éves vagyok, de tiniként egészen hasonlóan voltam.
Végül is gyerekkoromtól fogva csináltam és egy egész fantáziavilágot teremtettem meg. Sőt, jobban belegondolva még 20 éves koromban is csináltam ezt a dolgot.
Normálisnak mondanám ezt. Mert sok opció számomra nem maradt. Szabadidőmben elég nagy szigorral voltam fogva. Nem mehettem sehova, nem csinálhattam semmit, amit szerettem volna. Hát ez lett a hobbym.
Én mondjuk mindeközben egy labdát csapkodtam és rugdostam a falhoz.
A probléma az, hogy ez megszűnt. De nem azért szűnt meg, mert meg akartam volna szüntetni ezt a tevékenységet, hanem mert találtam mást. Nekem egy 10 éves drogkarrier jutott. A függőség nem segít, ezt azért megsúgom.
De ebből tulajdonképpen pontosan ezzel a módszerrel jöttem ki. Mert a fantáziám meg volt, csak már mást képzeltem el, mint később. Istent, Jézust, meg az egész szentírást. Meglepően érdekes hatása volt így az egésznek.
De hála Istennek az életem jó úton van.
Javaslom te tini, hogy írj egy könyvet az elképzelt dolgokról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!