Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha hülyeségből...

Mit csináljak ha hülyeségből leköpködnek engemet ?

Figyelt kérdés

Van egy két barátom akikkel néha úgy szórakozunk hogy leköpködjük egymást :D Már az iskolában is köpködtük egymást .Ők elkezdtek pofozni meg leköpködni engemet .Egyik ismerősömtől hallotam azért csinálják mert ezt élvezik és mind a mai napig hülyeségből köpködnek engem bár néha egymást is leköpik már zavaró egy kicsit főleg mikor észreveszem hogy tiszta nyál hátulról a fejem .Megharagudni nem akarok rájuk, hagyjam szerintetek ?

27 F

#nyál #leköpködnek
2023. máj. 20. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Keress más barátokat!
2023. máj. 20. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen? Ugye csak viccelsz?
2023. máj. 20. 21:52
 3/13 A kérdező kommentje:
nem viccelek , kajak jól esik nekik szerintem .
2023. máj. 20. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagy ember. Mond meg nekik hogy ne csinálják. Ennyi.
2023. máj. 20. 21:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Nemakarok velük roszban lenni
2023. máj. 20. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát! Legalább leázik a kosz a nyakadról.
2023. máj. 20. 22:16
 7/13 A kérdező kommentje:
hát nemtudom , lehet
2023. máj. 20. 22:55
 8/13 A kérdező kommentje:
aztmondják hagyjam , mert akkor is leköpnek
2023. máj. 21. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Na akkor rágjuk át magunkat ezen a...dolgon:

"Már az iskolában is köpködtük egymást."

Ha ez egy középiskolás korosztály akkor közülük sem hinném, hogy a légértelmesebbek kezdenének bele már ilyen pofátlan "mókázásba".

"Ők elkezdtek pofozni meg leköpködni engem"

Ez nekem nem úgy 'hangzik', mint akik épp barátkozni akarnak, sőt...

Inkább ez úgy hangzik, már ne sértődj meg, hogy találtak egy "csicskát" akit szivathatnak és jót nevetnek rajta (mert valami nincs rendben fejben nekik talán).

Mondjuk egy mondatból nem tudok mindent leszűrni, s talán valamelyest tévedek...

"...köpködnek engem bár néha egymást is leköpik..."

Néha...

"...hagyjam szerintetek?"

Persze... Szórakozzanak csak nyugodtan a te rovásodra és becsületedre annak ellenére, hogy semmi szórakoztatót nem találsz benne te sem. Bár mondjuk az lenne a baj ha találnál... De ne hogy már megbántsd a lelki világukat, még oda lenne ez a csodaszép baráti kötelék...

"azt mondják hagyjam, mert akkor is leköpnek"

Innen is látszik milyen sokat érsz nekik te is és a véleményed, akaratod is. Kár lenne ilyen barátokat veszni hagyni...

Őszintén szólva eléggé esélyesnek tartom, hogy "vicceskedsz" csak. Bár annyi fura dologgal találkozam már az életben, hogy elhiszem van ilyen, nem csak a mesékben...

2023. máj. 23. 02:11
 10/13 A kérdező kommentje:

Míért vicceskednék ?

sikerült velük beszélnem azt ígérték ha jól viselkedek nem köpnek majd le !

2023. máj. 25. 06:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!