Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Most mentem 9. osztályba összehaverkodtam szinte mindenkivel de mégis néha 1-2 naponta délután depisnek érzem magam. Talán az a baj hogy nincs olyan igazi barátom akivel sülve főve együtt vagyunk. Mert régen volt egy barátnőm mindig eggyütt voltunk de sajnos nem tudunk találkozni és nagyon hiányzik. Tők jól érzem magam a suliba de mégis neha sírni akarok és visszamennék 8 osztályba.
2010. okt. 9. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Uhh, ne is mondd, nekem is szokott ilyen lenni. Ha úgy belegondolok, elég sok lánnyal jóban vagyok, de nem tudom. Van amikor hazaérek, és annyira elcsesződik a kedvem. Nekem is régen volt két olyan barátnőm, akikkel az iskolában folyton együtt voltunk. Itt meg olyan más.

De szerintem ez még ki fog alakulni.

2010. okt. 9. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Hiányzik a régi barátnőd, a régi sulid, a régi társaság. Az élettel jár, hogy meg kell tanulnod lezárni egy korszakot, és belelépni egy újba. Idővel minden ki fog alakulni, pár hét után még ne várj csodákat.
2010. okt. 13. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!