Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem teszik ki a képem a...

Miért nem teszik ki a képem a napiszarra?

Figyelt kérdés
Kb.3 napja küldtem nekik egy vagány képet magamról és nem tették még ki, pedig szerintem odavaló. Kb. mennyi idő múlva teszik ki. Szerintetek mit tegyek?
2010. okt. 7. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok küldesz nekik egy képet hogy kirakják????DDD
2010. okt. 9. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Hallod, addig úgyse rakják ki, amíg alá nem írod a nevedet. Manapság már csak azét rakják ki, aki elég tökös, hogy bevállalja. Akkor lesz egyből híres. A többi megy a levesbe.

De ha semmi nem megy, akkor menj be valami rasszista Gárdás pólóval a Hős utcába és fényképezd le magadat a ciógókkal. Azt tuti kirakják.

2010. okt. 9. 21:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát már minden faszább haverom kintvolt, csak én meg még egy gyerek nem. Szóval ideje lenne. De ha 2-3 hónapba is telik akkor megnyugodtam.
2010. okt. 10. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy küldted be, mert nekem van olyan képem amit biztos beraknának.
2010. nov. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!