Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem teszik ki a képem a...

Miért nem teszik ki a képem a napiszarra?

Figyelt kérdés
Kb.3 napja küldtem nekik egy vagány képet magamról és nem tették még ki, pedig szerintem odavaló. Kb. mennyi idő múlva teszik ki. Szerintetek mit tegyek?
2010. okt. 7. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem először is ne olvass olyan szánalmasan alacsony színvonalú blogokat, mint a napiszar; éljen a PURUTTYA.

Egyáltalán nem biztos, hogy kirakják a képedet, gondolj bele, mennyit küldenek be...

2010. okt. 7. 18:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
oda való: "DDDDDDD , küldtem nekik egy vagány képet magamról : "DDD ANYÁD TE BETEG VAGY. CSICSKA. MAGADROL KÜLDESZ KÉPET NAPISZARRA? gratulálok. ku.va nagy büszkeség mondhatom ha kiteszik ...xd
2010. okt. 7. 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Van egy szint, amit meg kell ütnie a képnek, nem raknak ki mindent. Csak amiről úgy gondolják, hogy érdemes.
2010. okt. 7. 18:56
 4/14 anonim ***** válasza:
linkeld be ide, hadd lássuk :D
2010. okt. 7. 19:01
 5/14 anonim ***** válasza:

igenigen látni akarjuk:D

lehet hogy itt hires leszel

2010. okt. 7. 19:35
 6/14 anonim ***** válasza:
lássuk a képet!!
2010. okt. 7. 20:03
 7/14 anonim ***** válasza:

1. mert nem vagy raj

2. mert nem vagy tinisuna

3. mert nem vagy emós-buz.i

4. mert nem pózolsz fasszal/budikefével/seggel stb.

5. mert nem rakod ki iwiwre a "kőccsönt" vagy a "segílyt"

6. mert nem vagy exsuna

Ezen opciók valamelyike.

2010. okt. 7. 20:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem megüti a szintet.Igaz, hogy egyik sem vagyok a fent felsoroltak közül. Ide nem teszem ki a képet. De ha felteszik akkor bejelölöm ide is. Ha nem teszik fel akkor beküldöm a Pózolj!-ra oda biztos kiteszik.
2010. okt. 7. 20:32
 9/14 anonim ***** válasza:
K*rva any*d
2010. okt. 9. 17:28
 10/14 anonim ***** válasza:

2-3 hónap mire ki teszek.

Amúgy te elég beteg ember lehetsz hogy el küldöd neki a képedet! Minden beteges ember majd ott írja a comentet, majd szidnak meg gyaláznak de hát ha ez kell neked sok szerencsét. Más ember örül hogy még nem volt fent napisz@ron, de meg ezen nyavalyogsz hogy mikor tesznek már ki te hülye vagy !!!

2010. okt. 9. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!