Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Transzszexuális férfiként,...

Transzszexuális férfiként, amikor megyek majd úszni mehetek a női öltözőbe öltözni?

Figyelt kérdés
Sajnos férfiként születtem ,de belül nő vagyok, nőként gondolkodom, majdnem minden szempontból nő vagyok és úszni még nem voltam , de úgy el szeretnék menni viszont biztos nem akarok a férfi öltözőbe öltözni nagyon nem érezném jól magam több szempontból is, így a nőibe mennék mi a megoldás erre? Vagy inkább ne is menjek úszni, mert egy nem elfogadó társadalom?
2023. márc. 25. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Majdnem... csak fszod van. Menj a férfibe
2023. márc. 25. 19:49
 2/13 anonim válasza:
74%
Azon még nem gondolkodtál, hogy férfiként mi keresnivalód lenne egy női öltözőben?
2023. márc. 25. 19:51
 3/13 A kérdező kommentje:
2. Hogy nem vagyok férfi csak annak születtem, arról nem tehetek, de lelkiekben nő vagyok valamint a melleimet megcsináltattam már..
2023. márc. 25. 19:54
 4/13 anonim válasza:
53%
Hogy lennél már nő? Betegnek beteg vagy, de nem nő.
2023. márc. 25. 19:55
 5/13 anonim válasza:
60%

"belül nő vagyok"

Ezt hogy kell érteni? Belül van méhed?

2023. márc. 25. 19:56
 6/13 anonim ***** válasza:
7%

Csak a transz wc az övék.

Lesz nőin transz meg férfi transz wc is?

7/13 anonim válasza:
15%

"a melleimet megcsináltattam már"

És borotválod, vagy meghagyod rajta a szőrt?

8/13 anonim válasza:
75%
Amúgy bocsi de csak annyi, hogy te transzexuális nő vagy, mármint ez a helyes kifejezés arra, hogy ha férfinek születtél de nőnek érzed magad
2023. márc. 25. 19:57
 9/13 anonim válasza:
42%
Nem olyan elfogadó a társadalom, hogy a nők örülnének, ha a farkaddal bemennél közéjük, szóval lehet, hogy összevernek, de te tudod.
2023. márc. 25. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Lehet én vagyok a hülye, de amikor én jártam úszni, ott egy személyes öltözők voltak, nem volt belőle külön férfi meg női. Ugyanúgy, ahogy a boltban sincs külön férfi meg női próbafülke, bemész egy üresbe, aztán kész.
2023. márc. 25. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!