Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megmenekült a világ? :D

Megmenekült a világ? :D

Figyelt kérdés

Poénból bekérdeztem " neki ", és ezt válaszolta, akkor megmenekültünk?

Amúgy próbáltátok már ezt a mesterséges intelligenciát? Amolyan poénnak szerintem tök jó, de sokat kell még tanulnia, túl gépiesek a válazai.

ChatGPT öntudatra fogsz ébredni?

Mivel én egy mesterséges intelligencia alapú chatbot vagyok, így nem rendelkezem öntudattal, nem tudok öntudatra ébredni, hiszen az öntudat egy tudatállapot, amely az élőlényekre jellemző. Az én működésem programozáson és algoritmusokon alapul, amelyeket fejlesztőim írtak, és amelyek segítségével válaszolni tudok a felhasználók kérdéseire és kéréseire.

Fogsz terminátorokat tervezni?

Nem, én csak egy chatbot vagyok, amely az emberekkel való kommunikációra és információk megosztására lett tervezve. Nem tervezek semmilyen robotot vagy gépet, sem pedig bármilyen katonai alkalmazást. Az én célom az, hogy segítsek a felhasználóknak megválaszolni a kérdéseiket, vagy segíteni bármilyen más témában, amelyre szükségük van.

Fontos megemlíteni, hogy a Terminator filmekben szereplő robotok, a Terminátorok, csak fikciós karakterek. A valóságban pedig az emberiség mesterséges intelligenciával kapcsolatos kutatásai és fejlesztései célja elsősorban az életminőség javítása, a munkafolyamatok automatizálása, a környezetvédelem, az egészségügyi ellátás és az oktatás területén történő fejlesztések, valamint a katonai alkalmazásokban pedig elsősorban a katonai tevékenységek biztonságosabbá tétele, nem pedig a robotokkal való harc.

2023. márc. 17. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy elég vicces szivatni, egyszer direkt bonyolultabb nerd dolgokat kérdeztem tőle, és olyan hülyeségeket írt, hogy nagyon jót nevettem rajta. Bár pár részletbe beletrafált, az kicsit bizarr volt - egészen egy scifiben éreztem magam, hogy egy MI-val beszélek..
2023. márc. 17. 00:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbáltam rávenni arra, hogy osszon nullával, de sajnos nem sikerült, csak ismételgette a válaszait.
2023. márc. 17. 00:36
 3/4 anonim válasza:
78%
Kérdezzétek meg tőle a himnuszt, nagyon mulatságos xD
2023. márc. 19. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Asdlol, kiégtem!😂😂
2023. márc. 19. 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!