Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érzeted már azt, hogy eleged...

Érzeted már azt, hogy eleged van a munkából, az életből, úgy általánosságban? Hogyan oldottad meg a helyzetet?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, pénzügyi területen dolgozom, és már nagyon régóta azt érzem, h megfulladok, alig jut időm saját magamra és az ügyeim intézésére. A szakmám miatt meg van szabva, h mikor mehetek szabira, de kb mindig van vmi határidő. Munkahelyet is váltottam már, és most direkt egy kevesbé felelősségteljes poziciót választottam, mégis ezt érzem. Nem arról van szó, h nem szeretnék dolgozni.. de egyszerűen soknak az érzem az egészet, h pl ha mennem kell vmit ügyintézni, szabit kell kivennem, v szívességet, h lecsúsztassam... nem tudom, hogyan tudnék kilépni ebből a mókuskerékből, elegem van. és nem arról van szó, h egyáltalán nem akarnék dolgozni, de pl mikor még korábban, egy kisebb multinál dolgoztam, konkrétan nem volt időm/erőm elkölteni a bevételemet, és ez nem normális. És nem is csak időtartamban érzem ezt,egyszerűen alig van olyan időszak a munkámban, amikor kicsit kevesebb teendő lenne v megpihenhetnék, utolérhetném magam.

2023. márc. 16. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

igen, minden nap

iszom azt is minden nap

2023. márc. 16. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Válts munkahelyet valami nyugisabbra. Gondolj bele, én még egyetemre is járok munka mellett, na az az igazi szopóroller. Úgy is teszek, mint az 1-es.xd
2023. márc. 16. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen a modern rabszolgasag
2023. márc. 16. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam a testem szólt közbe, hogy "bocs, elég, nem bírom" és az egészségem miatt (javarészt) felmondtam és mentem egy másik helyre ideiglenesen, ahol fele hetet dolgoztam kicsit többért is.

A hét másik felét pedig annak szentelhettem, amiket szeretek.

Ezen a melóhelyen viszont a főnököm 4 hónapig húzta a be nem jelentésemet és elküldött covidra hivatkozva.

Aztán nagy lendülettel a meglévő és gyűjtött pénzem egy részét feltettem prototípus termékekre.

Innen indult az, amit rég tervezgettem csak.

Jelenlegi cél pedig egy saját ház messze a várostól, szomszédok nélkül úgy, mint egy kedves barátom is tette.

Szükségem van a zajmentes helyre. Nála pl teljesen nyugodt vagyok, jól alszok.

A testi-lelki összeomlásig el kellett jutnom, hogy felmondjak, másrészt pedig végképp megundorodjak a rabszolgamunkáktól.

Nem mertem saját lábra állni ezen téren.

Jobb, ha te magad lépsz ki a "bizonytalanba", mintsem az egészséged állapota dobjon ki.

Az se baj, ha ideiglenes, de más melót vállalsz, közbe pedig kitalálod merre tovább, mi lenne jobb neked.

2023. márc. 20. 10:12
 5/5 NTBS ***** válasza:
Igen. Aztán gondoltam arra, aki adósságot halmozott fel. Szenvedélybeteg. Stb.
2023. márc. 20. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!