Érzeted már azt, hogy eleged van a munkából, az életből, úgy általánosságban? Hogyan oldottad meg a helyzetet?
igen, minden nap
iszom azt is minden nap
Nálam a testem szólt közbe, hogy "bocs, elég, nem bírom" és az egészségem miatt (javarészt) felmondtam és mentem egy másik helyre ideiglenesen, ahol fele hetet dolgoztam kicsit többért is.
A hét másik felét pedig annak szentelhettem, amiket szeretek.
Ezen a melóhelyen viszont a főnököm 4 hónapig húzta a be nem jelentésemet és elküldött covidra hivatkozva.
Aztán nagy lendülettel a meglévő és gyűjtött pénzem egy részét feltettem prototípus termékekre.
Innen indult az, amit rég tervezgettem csak.
Jelenlegi cél pedig egy saját ház messze a várostól, szomszédok nélkül úgy, mint egy kedves barátom is tette.
Szükségem van a zajmentes helyre. Nála pl teljesen nyugodt vagyok, jól alszok.
A testi-lelki összeomlásig el kellett jutnom, hogy felmondjak, másrészt pedig végképp megundorodjak a rabszolgamunkáktól.
Nem mertem saját lábra állni ezen téren.
Jobb, ha te magad lépsz ki a "bizonytalanba", mintsem az egészséged állapota dobjon ki.
Az se baj, ha ideiglenes, de más melót vállalsz, közbe pedig kitalálod merre tovább, mi lenne jobb neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!