Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor kezdtél el tudatosan élni?

Mikor kezdtél el tudatosan élni?

Figyelt kérdés
mikor kezdted el élvezni igazán az életet
2010. okt. 6. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Amikor megszülettem :P :D

Kb. 13-14 éves koromba/tól. :)

2010. okt. 6. 19:11
 2/7 anonim válasza:

Tudatosan élni akkor kezdtem,mikor rájöttem/beismertem magamnak is/,hogy a tanulás fontos a jövőm szempontjából.

11 lehettem.Felelősségteljesen pedig akkor,amikor az alkoholista apám a 19 éves hugommal ,kitett az éjszakába.Érettségi után 18 évesen.Azóta keményen dolgozom ma már a saját otthonomban élek.Tudatosan alakítottam így,soha nem adtam fel,és nem is fogom.

2010. okt. 6. 19:48
 3/7 anonim válasza:
2-es vagyok.Az életet azóta élvezem,amióta megláttam a munkám gyümölcsét,hogy tenni kell minden nap,hogy teremteni tudjak.Ha pedig valami nem jött össze,majd legközelebb sikerül.
2010. okt. 6. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:

a két kérdés nem ugyanaz!!!

egyébként nem élek tudatosan. és nem élvezem az életet:(

16/l

2010. okt. 6. 21:31
 5/7 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz pontosan tudatosság alatt. Én egy spirituális ember vagyok és tudatosan élek. A tudatosság szerintem egy egészséges spiritualtást feltételez. Magyarul, tudom, honnan jöttem, hová tartok, és mi értelme ennek az egésznek. Ennek az élet élvezetére van ugyan kihatása, de nem feltétlenül járnak kéz, a kézben. Attól, hogy valaki nem él tudatosan (alszik),még lehet boldog. Van az a mondás: "Amit nem tudsz, nem fáj." Én azt mondanám: aminek nem vagyok tudatában, az nem okoz nehézségeket az életemben. Ergó élvezhetem áldásos "vakságom" előnyeit.
2010. okt. 7. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egyetem első évében. Akkor jöttem rá, hogy mit is szeretnék, mit is akarok. Addig csak éltem egyik napról a másikra...gondolván majd lesz valahogy.
2010. okt. 7. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
nyár óta((:
2010. okt. 7. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!