Tudatosan élsz? ( (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Minden döntésedbe alaposan belegondolsz, céltudatosan éled az életed? Tudod szabályozni a gondolataidat, viselkedésedet?2011. júl. 11. 21:17
2/4 anonim válasza:
a gondolataim viselkedésem teljes mértékben tudom kontrollálni és meglepö módon az érzelmeimet is. ( ha nem akarok nem vagyok szomoru , ha nem akarok nem félek stb. és nem csak elnyomom hanem ténylegesen) azt h tudatosan élek nem mondhatom el magamrol. magabiztosnak magabiztos vagyok de sokszor mind1-mind1 alapon cselekszem h na probáljuk ki ezt is stb és nem gondolok bele h komoly bajom is lehet. ( tegnap elött pl kishíján leszúrtak...)
3/4 anonim válasza:
többnyire. az átlaghoz képest mindenképp. de azért nem is vagyok egy második krisztus vagy buddha.
4/4 anonim válasza:
Nincs túl sok céltudatom
szinte végigse gondolom a döntéseimet
gondolataimat tudom szabyozni viszont a viselkedésemet nem
ezért sokszor leakartak verni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!