Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor kezdtél el bulizni?...

Mikor kezdtél el bulizni? Hogyan kezdődött az egész?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? Merre jártatok? Mikor kezdtetek el inni? A kezdethez képest hogyan változtak a bulizási szokásaid? Milyen zenéket hallgattál? Kikkel mentél? Szokták szórakozóhelyeken ismeretlen emberekkel elkezdeni beszélgetni? Minden érdekel... :D
2011. febr. 8. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos...Szépen sorban:) :

-15 voltam

-nővérem levitt a baráti/haveri körébe, és megkedveltem őket

-én 15, nővérem 19, a többiek is 19-20

-általában egy padnál ültünk a városban, vagy kijártunk erdőbe, koncertekre mentünk

-hááát... :) ők akkor már ittak, nekem csak úgy jött... persze mértékkel :) (mondjuk volt egy-két csúnya eset, de mindegyikből tanultam valamit)

-hogyan változtak a bulizási szokásaim? hmm...talán csak annyira, hogy ezzel a társasággal csak ritkán találkozok már (felnőttek:P), 2-3 ember van, akivel folyamatos a kapcsolat, a többiekkel csak úgy 2-3 havonta beszélünk (a társaság 10-15 fős volt, csak az évi erdőjárás maradt meg...). Én továbbra is koncertekre, fesztiválokra járok.

-punkot

-barátommal és nővéremmel...valamelyikük mindig velem van, mert nélkülük nem koncert a koncert :)

-szoktam :D főleg a wcben, várakozás közben, vagy a pultnál várakozva...néha pedig az együttesek 1-2 tagjával is sikerül szóba elegyednem, ha olyan a hangulatom :D

19/l

Te is válaszolsz? :)

2011. febr. 8. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány évesek voltatok? Merre jártatok?

16-19 éves korom között kb. 2× voltam diszkóban, utáltam, de barátok elcipeltek.

Főiskola alatt (19-22évesen) volt néhány házibuli, kb 6-on ha ott voltam. Ez azért jó volt, mert ismertem a többieket.

Mikor kezdtetek el inni?

A fősulis házibulikon, de túlzásba sose vittem. Kétszer volt minimális emlékezetkiesésem, de nem éreztem tőle nagyszerűnek magam... Pia nélkül is tudok eleget röhögni, nekem az nem kell...

A kezdethez képest hogyan változtak a bulizási szokásaid?

Államvizsga után már nem volt egy buli sem. Csak a szilveszteri házibulik. De az inkább társasjátékozás volt, évről-évre kevesebb alkohollal...

Milyen zenéket hallgattál?

A diszkóban és az első házibulikon is a hülye tuc-tuc meg elektronikus divatzene ment. Ezeket nem is nevezném zenének, hanem zajnak. Iszonyú volt. Magamtól nem hallgatok ilyen ocsmányságokat.

Kikkel mentél?

Sulis társak.

Szokták szórakozóhelyeken ismeretlen emberekkel elkezdeni beszélgetni?

Lehetetlen az ilyen "szórakozóhelyeken" való ismerkedés, hisz az iszonyatos hangerőtől még a másik nevét sem értem, nemhogy beszélgetni tudjak bárkivel is....

Elkerülendő helyek. Aki diszkóba, meg ilyen westbalkánfélékbe jár "szórakozni", meg is érdemli! Én amit látod a fentiek alapján, beleszagoltam, hogy milyen, és megállapítottam, hogy ez minden, csak nem szórakozás!

2011. febr. 8. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Én még kezdő vagyok :D 15 éves. Mindig nézem, hogy mások kikkel vannak, hány évesek, mit csinálnak, hova járnak, érdekel hogy mások hogyan csöppennek bele, de általában hasonló a történet... Mindig is érdekelt, hogy miért szeretnek az emberek bulizni járni, mert tizenéves korában mindenki úgy beszél a buliznijárásról, mintha ez lenne a lételemük. nem tudom nekem mi a fontos benne, nálam úgy kezdődött az egész, hogy nővérem meg a vele közös barátok belevittek, azóta járok, leginkább kocsmába, házibulikba, koncertekre (metál vagy valami elektronikus izé, bár olyan amit én hallgatok nem nagyon található itt), vagy nyáron legtöbbször csak kiültünk a deák térre. Szoktam inni, koromhoz képest többet bírok meg értelmes is maradok tőle. Nekem egy ilyen éjszakázásban a legfontosabb, hogy gazdagodjak valamiben, legtöbbször a zenei műveltségemben, vagy úgy általánosságban egy idősebb emberrel kerülök beszélgetésbe, ami tök jó dolog, mert tanul egy s mást az ember.
2011. febr. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!