Mi a jelenlegi célod vagy vágyad?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy gyerek, diploma,stb.Hanem ha most van egy kisebb célod, vagy vágyad, akkor hogy vágsz bele, vagy mi az?2010. okt. 4. 18:08
11/15 A kérdező kommentje:
nem keresek agyilag sérült embereket bocs.:D
2010. okt. 5. 16:22
12/15 anonim válasza:
a 19:42 válaszadónak írtam te zokni...bugyuta xD
13/15 anonim válasza:
Előző:
Ha vagy olyan értékes, mint a "Kheopsz fáraó piramisa", vagy az "Az alexandriai világítótorony", akkor Te vagy az én 8. csodám :))
14/15 anonim válasza:
Sokat fontolgattam, kicsit alábbhagytam a szerénységemmel, felpumpáltam az egom, kifestettem magam és arra jutottam, hogy sokkal értékesebb vagyok, mint azok együttesen plusz egy Lada.
De sajnos tehetségemet felfedezte Chuck Norris is, és hát na...az Ő 8-ik és egyben a 9-ik csodája vagyok.
15/15 anonim válasza:
1. Felszedni 10-15 kilót.
2. Kiutazni Franciaországba és jelentkezni az Idegenlégióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!