Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a jelenlegi célod vagy vágyad?

Mi a jelenlegi célod vagy vágyad?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy gyerek, diploma,stb.Hanem ha most van egy kisebb célod, vagy vágyad, akkor hogy vágsz bele, vagy mi az?
2010. okt. 4. 18:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem keresek agyilag sérült embereket bocs.:D
2010. okt. 5. 16:22
 12/15 anonim ***** válasza:
a 19:42 válaszadónak írtam te zokni...bugyuta xD
2010. okt. 5. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Előző:

Ha vagy olyan értékes, mint a "Kheopsz fáraó piramisa", vagy az "Az alexandriai világítótorony", akkor Te vagy az én 8. csodám :))

2010. okt. 5. 19:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Sokat fontolgattam, kicsit alábbhagytam a szerénységemmel, felpumpáltam az egom, kifestettem magam és arra jutottam, hogy sokkal értékesebb vagyok, mint azok együttesen plusz egy Lada.

De sajnos tehetségemet felfedezte Chuck Norris is, és hát na...az Ő 8-ik és egyben a 9-ik csodája vagyok.

2010. okt. 5. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Felszedni 10-15 kilót.

2. Kiutazni Franciaországba és jelentkezni az Idegenlégióba.

2010. okt. 5. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!