Szertintetek mennyire rossz az alakom? (kép)
Tisztában vagyok vele, hogy bőven lenne mit leadnom, de hány kiló vagyok szerintetek a képen?
10-04 17:36
vedd fel msn-re, és hajrá!
Köszi mégegyszer mindenkinek a hozzászólásokat! :)
Először a "Szépség és divat" kategóriába írtam ki a kérdést, mert ott láttam hasonló jellegűeket, így ott kaptam az első két választ, majd át lett rakva az "Önismereti kérdések" közé, és tök jó fejek voltatok, aranyos dolgokat írtatok mát ebben a témakörben, köszi szépen. :))
Igazából 24 éves vagyok, köszönöm a felajánlást is, de már van párom is, és nem Ramónának hívnak. :)
A csíkos felső a képen talán csak azért volt "előnyös", mert a csíkokkal lehetett viszonyítani úgy kb. az arányokat. Engem igazából az érdekelt volna, hogy arányos-e az alakom, de kaptam választ erre is. :) Fogytam már, és tervben van a további fogyás is, így nem láthattátok, hogy korábban olyan "hordó" szerű alakom volt, ahhoz képest szerintem ez már jobb. :)
Amúgy most 85 kiló körül vagyok. :) (Jól esett a 70-es tipp, köszi. :D Bár a valóban 70 kilósokat gondolom elkeseríthette a látvány... :D )
A negatív hozzászólások pedig azért jók, mert azok adnak erőt a továbblépéshez. :) Önbizalmam úgysincs, nem is volt, ez már nem oszt, nem szoroz, de építettétek kicsit az önképemet.
Köszönöm szépen minden kedves hozzászólónak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!