Hagszínemet,hangerő váltásomat mimikamat, testbeszédemet hogyan tudom változtatni? Vannak erre módszerek?
Nem viccelek! :D
Egyrészt oldja a gátlásokat. Könnyebben fogsz játszani, olyant is megcsinálsz amit amúgy nem, mert a gátlásaid miatt nem mernéd kipróbálni.
Másrészt a színészeknek van egy mondásuk - nem pontosan idézem: kell 10-15 év mire valaki össze dohányzik magának egy jó hangot és össze iszik magának egy jó karaktert.
Harmadrészt a színészek évekig tanulják, gyakorolják a szakmát.
Ha érdekel a téma komolyabban, akkor keress valami színjátszókört a környékeden ahol akad valaki képzettebb aki tud segíteni.
Igen, azt tudom, valamennyire oldja a gatlasaimat az alkohol :).
Amúgy introvertalt vagyok.
A színjátszókör ingyen segít?
Én is introvertált vagyok, úgyhogy akkor már tudom miért nem megy a színészkedés. Keress más művészeti ágat az önkifejezésre!
Nem tom, nem járok színjátszókörbe... introvertáltként már attól feláll a szőr a hátamon ha rágondolok :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!