Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érdemes így élni? (és a...

Érdemes így élni? (és a kérdésmező tartalmazza, amit kell)

Figyelt kérdés

Amikor nem a felületes dolgok hiánya fáj, amikor azt nem érdemlem, ami egy csomó másnak van. Talán nem a leggazdagabbak vagyunk, de pénzel kitömve is fájna, hogy amikor valahol kisírnám magamat, akkor az egyetlen lehetőség az lenne, ha leülnék a sarokba, és megvárnám, míg elmúlik. Ezeket a folytonos arconb aszásokat az élettől valahogy már nem annyira bírom, azt sem, hogy már évek óta "majd kinövöd" ezt a sötét gondolkodásmódot. Mindig mindenki kisírhatja magát valakinek, jól érezheti magát valakivel, én megkaptam a felületes barátságok korlátlan jogát. Egy szerencsétlen gnóm vagyok, csak fáj ez kicsit így leírva. Ami érdekel engem, ahhoz nincsen társam, vagy olyat is csinálnék, ami nem érdekel, csak jó legyen, de blabla, mert ragozhatnám a végtelenségig, még zebrát is szívesen festenék fel minden hétvégén, ha az jó lenne. Rokonaimtól annyira távol állok, mint Szomália Szibériától, a fa szom is tele van a "menj táncolni, vagy valahová bebaszni" jellegű válaszokkal, mert akinek nincs lehetősége ilyen fas zságokra, az nem fog menni. Az a durva, hogy leginkább közhelyzenét hallgattam, de mostanában már csak ilyen alternatív rockot hallgatok, mert az olyan keserédes, ami jól esik, pedig idáig pont ez utóbbi volt kisebbségben nálam.

Hülye is vagyok rohadtul, szerintem pont a legközelebbi nagyobb dolgozat előtti napra tűzöm ki életem befejeztét.

Jó, köszönöm, hogy mindezt elmondhattam, szinte semmit sem sikerült leírnom abból, amit akartam.

2010. okt. 2. 19:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
El akarsz menni bebaszcsizni?
2010. okt. 2. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
inkább tekernék egy dzsót.
2010. okt. 2. 21:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem attól csak megfájdul a fejem :/
2010. okt. 2. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:
nem baj, van még pár dolog ami jótékony hatással lehet az állapotodra, csak előbb lóvét kell valahonnan szerezni.
2010. okt. 2. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetnék veled, ha szeretnél. A beszélgetés jó. :)
2010. okt. 3. 10:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy évig voltam ilyen lelkiállapotban, úgy éreztem nincsenek barátaim, semmihez nem volt kedvem, teljesen depressziós voltam. Egyedül a szüleimmel tudtam beszélgetni. Tényleg nincs senki, akivel beszélgethetnél?

És szerintem ne mondogasd hogy hülye vagy, gnóm stb, mert ettől még rosszabbul fogod érezni magad. Tényleg gondolkodj el, hogy mit szeretnél, próbálj barátkozni, például táborokban sok barátot lehet szerezni.

És tudom, hogy ez nem sokat segít, így ennyire a gödör alján, de tényleg én is így voltam vele, mindenki piszkált, senkinek nem tudtam elmondani, és magamba fojtottam. Csak akkor lett jobb, amikor elhatároztam, hogy teszek ez ellen valamit, és nem lesz folyton rosszkedvem. Próbáld meg elmondani valakinek, felnőttnek, és megtalálni, hogy minek érdemes örülni, mert midenkinek vannak szép dolgok az életében, csak ne nézd mindennek a rossz oldalát.

És tényleg ne mondogasd folyton, hogy mennyire szerencsétlen vagy, mert ezzel nem lesz jobb.

:)

2010. okt. 3. 12:27
 17/20 anonim ***** válasza:
A bebaszás nem megoldás!
2010. okt. 3. 12:29
 18/20 anonim ***** válasza:

én 14 vagyok (lány), és kábé ez van velem is. nem értem mi értelmem létezni, mert csak szórakozni akarok, de azt meg nem lehet folyton... eddig énis csak ojan justin biebert, meg radio1-et hallgattam, aztán jött a nagy megváltás a Green Day. asszem képes lennék megölni magam értük. azóta hallgatok rockot, punkot, és a többi ehhez hasonlót. amikor ránézek Billie Joe-ra, azt látom, hogy mennyire tökéletes, mennyire megérdemli az életet, megérdemli amit kapott ettől a kib@szott élettől. én hozzá képest egy nagy sz@rkupac vagyok, nem érek semmit. semmiben nem vagyok jó, amiben szeretnék, szeretném megérdemelni, hogy Green Dayt hallgassak, hallgassam a dobot, ahogy adja a ritmust, hallgassam a gitárt, amin ojan könnyedén játszanak. nem tudok gitározni, sem dobolni, borzalmas hangom van, ojan ronda és undorító vagyok, h már fáj, nincs pénzünk ojan ruhákra, amiben egy kicsit is hasonlítanék azokra az emberekre, akikre felnézek. szét vagyok csúszva, azt sem tom hol áll a fejem, kinek mennyivel tartozok, mennyiben vagyok elmaradva már év elején a tanulással. úgy látom magam a jövőben, mint egy utcasöprő, aki californiában egy büdös sikátorban lakik, mert maradék pénzén inkább californiába költözött, ahol még látta a reményt. ojan lusta vagyok, semmiért nem vagyok képes szenvedni, megerőltetni magam egy kicsit se. csak a zene maradt, meg a barátaim, de tudom, h család nélkül nagyon nehéz lesz majd pár év múlva, mert otthon sincs minden rendben.

szal nekem annyi, úgy érzem... ja és nem vagyok emo; nem vagdosom magamat, bár lehet h az lesz belőle... remélem lesz ebből kiút.

2010. okt. 3. 13:24
 19/20 A kérdező kommentje:
Green Day van nagyszerű, csak a szövegeik pont nem arról szólnak, hogy milyen jó nekik, pl ott a Jesus of Suburbia, a szegény kis Jimmy-vel. Amolyan amerikai prolik, csak ők meg tudnak ebből élni. Amúgy a hangsúly azon van, hogy vannak barátaid.
2010. okt. 3. 19:29
 20/20 A kérdező kommentje:

21.43

De legalább jó régi vagy, vagy 7.es korodra már túlestél az élet lényegén?

2010. okt. 3. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!