Gtgunár kérdése:
Lehetne-e ezekkel a szavakkal egy összefüggő történetet mesélni úgy hogy hogy mindegyik mondat tartalmazza a szavak közül legalább az egyiket?
Figyelt kérdés
A szavak:
Android Angol Autó Baba Barát Barátnő Battlefield Budapest Call of Duty Csaj Facebook Fájdalom Film Fiú Fizika Fogyás Fogyókúra Gép Gitár GTA Haj Hiba Internet Játék Kapcsolat Kép Konfiguráció Könyv Kutya Lány Laptop Letöltés Link Ló Macska Magyar Matematika Menstruáció Minecraft Német Olcsó Párkapcsolat PC Pénz Processzor Program Router Samsung Segítség Sims Számítógép Szem Szerelem Szex Szüzesség Teherbeesés Telefon Terhesség UFO Videó Videókártya Wi-Fi Windows 7 YouTube Zene
2011. nov. 4. 20:01
2/5 anonim válasza:
Hmmm.Honnan ilyen ismerősek nekem ezek a szavak?.............................................................................Ja megvan: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek igaza van, de én igazából a történetre lennék kíváncsi.
2011. nov. 5. 18:32
4/5 anonim válasza:
Volt egy androidos játék babám, aki véletlenül angol nyelven tudott csak beszélni. Volt kelléknek a baba mellett egy távirányítós autó. A dobozba volt csomagolva. A barátnőmnek megtetszett a baba, és miközben Jordan Spark Battlefield című dalát hallgattuk, hát fogta, és visszavitte magával Budapestre, mivel ott lakott. Elszomorodtam, így hát a bátyámmal elkezdtem Call of Duty-t játszani. Ekkor hívta a csaja telefonon. Mondta, hogy azt olvasta facebookon, hogy már a bátyám nem szeretni őt, és ez hogy fáj neki. Hallottam hogy a háttérben egy csöpögős film meg. A fiú a filmben éppen szerelmet vallott. Gondoltam ot hagyom őket, had beszéljék meg, nekem fizika házit kell írnom. Majdnem felbontottam egy zacsi chipset, de rájöttem hogy fogyókúrán vagyok...a fogyás pedig elsődleges.Így hát beindítottam a gyümölcs cenrifuga gépet, és facsartam friss narancslevet. Miután megírtam a fizika házimat, elővettem a gitáromat, mert gyakorolni kellett. Elgondolkodtam mit is jelenthet az hogy GTA..most hallottam a suliban, d enem ismerem ezt a szót. Beletúrtam idegességemben a hajamba, hátha bennem van a hiba. Rákerestem interneten..így volt a legtisztább. Rátaláltam arra, hogy ez egy játék. Felmentem a facebookra, és felvettem a kapcsolatot egy kocka ismerősömmel. Küldött egy képet, ami a játék borítóját ábrázolta. Igazából rájöttem hogy nem tetszik.Viszont át kellett konfigurálni a telefonomat, mert nem volt tökéletes. Fogtam hát egy szakkönyvet a témában, hogyan is kéne...Miután elolvastam, kivittem a kutyámat sétálni. Találkoztam egy lánnyal, akinél egy laptop táska volt, ölében pedig a laptop. Láttam hogy épp egy zeneletöltést indít el. Javasoltam neki egy nagyon jó számot, aminem a linkjét rögtön másolta is. :). Furcsa aklippje, mert egy ló versenyt fut egy macskával benne. De hirtelen eszembe jutott, hogy holnap írok magyarból és matekból tz-t. Hazarohantam tanulni. Magyar tanulás közben hirtelen elkezdett fájni a hasam..NEEEEEEEE, megjött a havi menstruációm..gondoltam magamban..de szerencsére nem :). Mikor turkáltam a táskámban, megláttam, hogy a padtársam nálam hagyta a füzetét, amire az volt írva hogy minecraft..remek gondoltam..még egy szó amit nem ismerek...Biztos ami biztos, megnéztem egy német szótárban, de nem volt benne. Igaz, olcsó volt a szótár. Megragadt a szemem a párkapcsolat szónál..eszembe jutott a párom, akit már 3 napja nem láttam..kár...de hát mire való a PC?? fel tudjuk venni a kapcsolatot számítógépen. Nem is kerül pénzbe. Ott a processzor, és az egyéb kütyü, amikhez nem értek de ott van. Fenn van a gépen sokszor program, ami segítségével beszélgethetünk. Szerencsére a router a szobámban van, ezért jó gyors a net. Elővettem a samsung telóm, hogy megcsöngessem, hogy jöjjön fel facere. De segítsééég, nincs pénz a kártyámon..most MI lesz????Szerencsére sokat játszottam kiskoromban a Simssel, ezért jó a problémamegoldó készségem..ellopom tesóm telóját :). Megtaláltam hamar. A számítógépasztalán volt, amit könnyen kiszúrt a szemem. Még hogy a szerelem vak....Hogy őszinte legyek, már hiányzik a szex...már vagy 1 hete nem....A szüzességemet is a mostani barátommal vesztettem el..de szép éjszaka volt. Szerencsére a teherbeeséstől nem kellett tartani. A terhesség szóba se jöhetett. A kezdetektől fogamzásgátlót szedek. Na meglett a telefon, csörgettem is. Hirtelen kinéztem az ablakon, és mintha UFO-T láttam volna úgy meglepődtem. A barátom éppen kopogni készült az ajtón. Fogtam a videót, úgy megörültem neki, gondoltam készítek egy szex(i) házi videót...gyorsan beleraktam a videokártyát..biztos ami biztos...Rögötn tudtam csatllakozni gépre, mivel wi-fi-s a kamera..úgyjhogy amint bekopogott, forgott is a film. Szerencsére a gépen nagyon új, a Windows 7-et ajándékba kaptam, úgyhogy nagyon nagyon gyors. Sajnos történt egy kis hiba..miután kész volt a videó, ottfelejtettem a gépet bekapcsolva, és a tesóm a videót feltöltötte a youtube-ra. Azóta az ismerőseim nem zenét szednek le onnan, hanem egy rövid kis házi videót.. remélem tudtam segíteni :D
5/5 A kérdező kommentje:
kösz utolsó! Ilyeneket vártam.
2012. márc. 13. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!